çalışmamıza başlamadan önce D basarak renk paletimizi sıfırlıyoruz.
1- Yine herzamanki gibi File > new yolunu kullanarak yeni bir çalışma alanı oluşturuyoruz ( 400 x 150 ). Ardından Layer > New > Layer... yolunu izleyerek yeni bir layer oluşturuyoruz ve bu layerin adını Metalik buton yapıyoruz.
2- Şimdi de �Rounded Rectangular Tool� u tıklıyoruz. Radius�u 30 yapıyoruz.
3- Daha sonra sonra istediğiniz boyutta bir buton çizin. Bu aşamada butonumuzun içi siyah renkli olmalı. değilse işlemleri gözden geçirin.
4- Layer > Rasterize > Shape yaparak, metalik butonumuzu, yazı modundan şekil-resim moduna geçiriyoruz.
5-Daha sonra Layer > Layer Style > Blending Options yolunu izleyerek buradaki ayarları yapıyoruz.
Açılan Blending Options sayfasından, Inner Glow sekmesine tıklıyoruz ve aşağıdaki ayarları yapıyoruz.
* Daha sonra da Bevel and Emboss sekmesine tıklayıp, aşağıdaki ayarları yapıyoruz.
-Resim Silinmiş.
* Bevel and Emboss sekmesinin altında bulunan Contour sekmesine basıp aşağıdaki ayarları yapıyoruz.
* yine aynı pencereden, Satin sekmesine basıyor, ve aşağıdaki ayarları yapıyoruz.
* son olarak da Color Overlay sekmesine tıklıyoruz. Ayarları yapıyoruz.
bu bölümde kullandıgımız renk #ccccc dir
işte sonucumuz...
-Resim Silinmiş.
Ayrıca Color Overlay bölümünde rengi farklı seçip deişik renklerdeki metalik görünümler elde edebilirsiniz
Photoshopta Siteler İçin Metalik Buton Yapımı..
· 10 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
görseli göremdim hmm
baktımda her konuda görsellerden bahsediyosun .. 2 resmi bile olan konuda görsel eklenmemiş diyorsun .
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
Sitemize yapmış olduğunuz dökümanlar, rehberler veya herhangibi bir tanıtım için kullanılacak görüntü ss vb. şeylerde sitemizin 2 tane logosu kullanılacak ve boydan boya extraloob.com yazısı saydam olarak yazılacaktır.
karar sana kalmış Mr. Green
Tartışmaya Değmez Güncel Exclamation
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
Tartışmaya Değmez Güncel Exclamation
tartışmıyoruz ki Razz
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
logoları paintteemi attın resim tamamen gelmiş oysaki sadece EXL yazısı gelcekti ama neyse eline sağlık Razz
Tartışma derken ben dicem emek hırsızlığı olur sen dicen bişey uzucakta uzucak o yüzden dedim Very Happy
Hyr Ps.
Rounded Regula Blmem Neye Tıklıyoruz Demişsin Ama Onun Nerede Olduğunu Söylememişsin.Şahsen Aradım Ben Bulamadım...Nerde Bu Rounded Regula asdasdasd ??? Razz
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap