D Deepblue OP ⭐ 19y 18 yil once #1 İndirrr Dosyalar (1) 915815575b26ea21c.jpg 4.2 KB TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
K KartezyeNX ⭐ 19y 18 yil once #2 Çok Gzl Saolasın.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M murathep ⭐ 19y 18 yil once #3 saol ya süper bı pro TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N NephilimAngel ⭐ 19y 18 yil once #4 bişey demege gerek yok her zamanki gibi süper TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N nuk3r ⭐ 19y 18 yil once #5 tşk ler beğendim indiriyorum TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
U Uykucu ⭐ 19y 18 yil once #6 ya ben bunları açamadım yardım TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
G GriffinHeart ⭐ 19y 18 yil once #7 bunlarla nasıl yazıcz resimli anlatı yapablicek varmı TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Q qker7 ⭐ 19y 18 yil once #8 harbi bunLarı nası ypcss yhaaa Sad TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H Hastalıklı_İnsan_V.2 ⭐ 19y 18 yil once #9 İndirrr ciddi bunları nasıl kurucaz we yapıcaz Mr. Green Dosyalar (1) 915815575b26ea21c.jpg 4.2 KB TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D Deepblue OP ⭐ 19y 18 yil once #10 photoshop bilgim pek yok pennywise veya ronin'e sorun :) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H Hastalıklı_İnsan_V.2 ⭐ 19y 18 yil once #11 Very Happy TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R Ronin ⭐ 19y 18 yil once #12 Efetin içine atın bunları bende kullanmadım hiç efect ama. sanırım yazıyı yazdıktan sonra fillterelerin olduu bölmde fln çıkıodur yada eve geçince bakar yazarım.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R Ronin ⭐ 19y 18 yil once #13 Sabit Çözemezseniz çözümü gece ... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 18 yil once #14 attım klasore ama bulamadım ps de fontları Rolling Eyes TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Q qker7 ⭐ 19y 18 yil once #15 Süper FontLar.!!İndirdğinz dosyLaarıC>Windows>Fonts a atıNız TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R RyuKenJin ⭐ 19y 18 yil once #16 Qqqe saol Laughing TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N nuk3r ⭐ 19y 18 yil once #17 Evet ark lar bu text effect lerini nereye attığımızı bulmuş bulunmaktayımmAdobe/Adobe photoshop/Presets/Photoshop Actions TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M murathep ⭐ 19y 18 yil once #18 ya nasıl kullanacağız yanı nasıl yazıcağız nuker onuda açıklasan TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N nuk3r ⭐ 19y 18 yil once #19 Onu bende bilmiom Very Happy TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
TheMyth_ ⭐ 19y 18 yil once (düzenlendi) #20 Kullanımı Yazıyorum Resimli extraokk -Resim Silinmiş.ben susuyorum resimler konuşuyor extraokk -Resim Silinmiş.Load Diyoruz veeee...-Resim Silinmiş.indirdiğimiz efectlerden birini seçip loada basıyoruz ama dosyanın uzantısına dikkat...-Resim Silinmiş.burdalar istediğinizi seçin extraokk TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil