Icerige atla
Extraloob

Photoshop Sorun Hattı

· 32 Yanıt · 13K görüntüleme Sabitlenen
L
Lordzek OP ⭐ 16y
|||Photoshop Sorun Hattı|||

..Bugünlerde çok Ps hakkında sorun topicleri açılmaya başlandı kirlilik olmaması için sorunlarınızı,yapamadıklarınızı,öğrenmek istediklerinizi yazın bizde çözüm getirelim..

Metover
32 Yanıt
E
eLempTRa ⭐ 18y
Çok güzel düşünmüşsün hacım çok fazla konu açılıyor Emeğine sağlık.
C
Caprice ⭐ 19y
Teşekkürler,artık sorun topicleri açılınca direk buraya yönlendirilecek.
A
Apollon ⭐ 18y
En çok sorulan 10 tane sorunuda konuya ekleyelim süper olur.
1).gif olarak kaydetme olabilir geçenlerde biri sormuştu yine
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
En çok sorulan 10 tane sorunuda konuya ekleyelim süper olur.
1).gif olarak kaydetme olabilir geçenlerde biri sormuştu yine

güzel öneri o vakit sana bir görev vereyim bölümü incelermisin canım en çok sorulan 10 soru ve cevaplarını bul topice ekleyelim takılırsan yardım alabilirsin hepimizden 😘

PS : linki bekliyorum.
F
FruitFly ⭐ 18y
Ben photoshop da oynamaları yapıyorum ama fontları kullanamıyorum yazmıyo hiçbir şey ?
W
çok ii düşnmüşsün 😄
W
WosT ⭐ 17y
Benim sorunumda şu 😄 arka plan yapıyorum resmi ekleyince resim açılıyor sadece arka plan kayboluyor bunu nasıl halledebilirm yardım 😄
W
WosT ⭐ 17y
Benim sorunumda şu 😄 arka plan yapıyorum resmi ekleyince resim açılıyor sadece arka plan kayboluyor bunu nasıl halledebilirm yardım 😄
K
Kriptex ⭐ 17y
Benim sorunumda şu 😄 arka plan yapıyorum resmi ekleyince resim açılıyor sadece arka plan kayboluyor bunu nasıl halledebilirm yardım :D

Sorunu tam olarak anlıyamasamda sanırım çözüm bu açtığın resimi Overlay yada Opacity biraz düşürmeyi dene ☕
C
Caprice ⭐ 19y
Benim sorunumda şu 😄 arka plan yapıyorum resmi ekleyince resim açılıyor sadece arka plan kayboluyor bunu nasıl halledebilirm yardım :D

Resim çok büyüktür ama atarken ufak gözüküyordur atıncada büyük olduğundan arkaplan arkada kalıyordur resmi küçült öyle at.
W
WosT ⭐ 17y
anladım teşekkür ederim eskiden resmi atınca arka plan kayboluyordu şimdi kesip atıyorum öyle daha kolay hepiniz sağolun. ❤️
F
FruitFly ⭐ 18y
Ben photoshop da oynamaları yapıyorum ama fontları kullanamıyorum yazmıyor hiçbir şey ?
U
Unforgiven ⭐ 17y
Yeni layer oluşturup yazmayı dene.
F
FruitFly ⭐ 18y
Tamam deniyorum
F
FruitFly ⭐ 18y
Sorun çözüldü sağol 😘
U
Unforgiven ⭐ 17y
önemli değil. 🤝
M
memocan11 ⭐ 17y
benimde bir sorum var ben image readyden bir resmin arkaplanını silip marque tool ile seçiyorum sonra o ok işaretiyle basılı tutup ps ye atıyorum attığımda arkaplan beyaz oluyor tekrar silmem gerekiyor buda zorlaştırıyor 😞
L
lamerlamer ⭐ 19y
Şekilli Yazı yazmayı biri açıklaya blirmi ?
M
Metover ⭐ 18y
Normal yazı yazmak için photoshop araç çubuğundaki "T" ikonuna tıklayın. Sona en üstteki bar'da yazı türlerinin isimleri verilir, ordan isediğin yazı tipini çektikten sonra yazmaya başlayın.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: