Icerige atla
Extraloob

Photoshop proje ödevi

· 6 Yanıt · 10K görüntüleme
Hurley
Hurley OP ⭐ 13y
Grafik animasyon dersinden proje aldım. Hocamız bilişim teknolojileri ile yaratıcı resim yapmamızı istedi sizce nasıl olmuş , eksikleri var mı ? (Ödevler çerçeve yaptırılıp okulun koridoruna asılacak)

Spoiler
6 Yanıt
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Görsel çalıntı, yuvarlaklara birşeyler eklemişsin bi tanesi boş kalmış. Operanın tam ortada olması olmamış ortayı haketmiyor :p

Bu arada 'kolidor' değil 'koridor', 'asılıcak' değil 'asılacak' 👍

[ Mesaj mobilden gonderildi iPad ] mobile
Hurley
Hurley OP ⭐ 13y
evet arkaplanı başka siteden aldım. Zaten Ps hakkında çok az bilgim var 😄
W
Warmoon ⭐ 18y
Bu mesaj HugoReyes rumuzlu uyeden alinti yapildi
Grafik animasyon dersinden proje aldım. Hocamız bilişim teknolojileri ile yaratıcı resim yapmamızı istedi sizce nasıl olmuş , eksikleri var mı ? (Ödevler çerçeve yaptırılıp okulun koridoruna asılacak)

Spoiler

Güzel ancak parmaktaki pointte 5 browserın birden olması garip olmuş oraya yazılım,donanım vb gibi 5 farklı bilişim terimleri koyabilirdin.
Ayrıca sürekli aynı şeyleri koymuşsun hepside bilgisayar,tablet vb.. 😁 . Biraz C++ , C# , .NET , Photoshop , HTML5,robot( 😁 Blitzcrank) vb.. resimleri koyabilirsin resmin bir iki tarafını silip (transparant olacak şekilde) binary code yapıştırabilirsin arkasına daha hoş olur diye düşünüyorum
hoca olayı çakmasın diye hue/sat veya color balance'dan arkaplan renklerini değiştirebilirsin.
Spoiler
Edit : Kenarlarına blurla düzeltebilirsin üstüne attığın objelerin.
Hurley
Hurley OP ⭐ 13y
Bu mesaj Warmoon rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bu mesaj HugoReyes rumuzlu uyeden alinti yapildi

Spoiler

Güzel ancak parmaktaki pointte 5 browserın birden olması garip olmuş oraya yazılım,donanım vb gibi 5 farklı bilişim terimleri koyabilirdin.
Ayrıca sürekli aynı şeyleri koymuşsun hepside bilgisayar,tablet vb.. 😁 . Biraz C++ , C# , .NET , Photoshop , HTML5,robot( 😁 Blitzcrank) vb.. resimleri koyabilirsin resmin bir iki tarafını silip (transparant olacak şekilde) binary code yapıştırabilirsin arkasına daha hoş olur diye düşünüyorum
hoca olayı çakmasın diye hue/sat veya color balance'dan arkaplan renklerini değiştirebilirsin.
Spoiler
Edit : Kenarlarına blurla düzeltebilirsin üstüne attığın objelerin.

Teşekkur ederim , bu akşam uğraşayım biraz daha 😊
Advance
Advance ⭐ 18y
Bağlantılarda mantık yok, sağda bilgisayardan telefona telefondan browsera? Wtf?

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: