Font 1
Font 2
Font 3
Benim bildiğim en iyi siteler bunlar... Bedava font indirebilirsiniz...
- Bu fontları nasıl photoshop'ta kullanabilirim ?
- İndirdiğiniz fontu:
Denetim Masası > Yazı Tipleri klasörünün içine yapıştırarak bu fontları photoshop'ta kullanabilirsiniz... Ayrıca bu klasöre atarak, Imageready, Macromedia Flash vb. programlarda da kullanabilirsiniz...
Bildiğiniz font sitelerini buradan paylaşabilirsiniz...
Photoshop Font
· 36 Yanıt · 4.0K görüntüleme 0 okuyor
36 Yanıt
Ya da Bilgisayarım-Yerel Disk C-Windows-Fonts Klasörünün içine Atıp Bu Fontları Kullabiliriz
isteyen her türlü kullanır Twisted Evil
bana göre en iyisi www.dafont.com
bana göre en iyisi http://www.dafont.com
ekliyorum mucX
En iyisi www.dafont.com. Wink
dafonnt varmış saten
Laughing
Laughing
Tamam bende yok demedim Mr. Green
Tamam bende yok demedim Mr. Green
Mr. Green
photoshop programını indirmek için link koyarsanız sevinirim
batterst güzel çalışma süper
batterst sağolasın
batterst sağolasın
eyw
bari sen yardım et batterst ben avatar yapcam ama yapamıyom nasıl ocak anlatsana bir veya yapabilirmisin??
bari sen yardım et batterst ben avatar yapcam ama yapamıyom nasıl ocak anlatsana bir veya yapabilirmisin??
ne tür yapcan ne gibi şeyler istiyorsun Question
sen nasıl yaparsan yap kanka senın zevkıne kalmış yeterki olsun şimdiden sağ ol tşkler extrabeer
sen nasıl yaparsan yap kanka senın zevkıne kalmış yeterki olsun şimdiden sağ ol tşkler extrabeer
üzerinde yazıcak yazı veya bi resim varmı öle bişe belirt de ona göre yapmaya çalışıyım santam
CaPKiN3 yazsan yeter ama biraz buyuk olsun resim sade kalmasın oke extrabeer
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap