Icerige atla
Extraloob

Photoshop Dersi

· 23 Yanıt · 2.3K görüntüleme
C
Co709 OP ⭐ 19y
Beyler Ben de Photoshop Var Ama Nasıl Kullanılıcak Bilmiyorum Kullanmakta İstiyorum Nasıl Kullanılıcağını Öğretebilir Misiniz? Very Happy
23 Yanıt
C
Co709 OP ⭐ 19y
Yeni Konu Açtığım İçin Özür Dilerim
B
berkozalp ⭐ 19y
Gerçekten bende bilmiyodum insan karıştıdıkça öreniyo
bikere layer style menüsünü komple yok etmiştim uzun sure uraşmıştım:D
B
berkozalp ⭐ 19y
Ama Hayla Ps yi beceremedim:D
C
Co709 OP ⭐ 19y
bende karıştırınca yapıyom ama sadece siyaz beyaz yapma resmi işte çizgi felan yapma onları biliyom bende ps yapmayı öğrenmek istiyom zatenn,
B
ne gibi şeyler yapmak isitorsun buraya yaz yarı okuldan gelince anlatırım resimli olrak
tabi okula gidersem gitmessem hemen sabah anlatırım by
B
ee nie bişey yazmadın ne öğrenmek istiyorsun
C
Co709 OP ⭐ 19y
tmm abi yazıyorum ilk olarak şu type mask tool bu ne öğrenmek istiyorum??
B
hmm
yazıları harflerine göre oluşturabilirsin font vs vs ayrı ayrı
C
Co709 OP ⭐ 19y
nerdir yani programmı bide ben buzlu yazı yazmak istiyom orda type mask tool diyo
B

nerdir yani programmı bide ben buzlu yazı yazmak istiyom orda type mask tool diyo

yazı yazma aracının en altındadır yazı yazma çeşididir horizantal type mask tool
extraokk
C
Co709 OP ⭐ 19y
abi tmm msne adresimi gönderiyim ordan konuşak olur mu?
B

abi tmm msne adresimi gönderiyim ordan konuşak olur mu?

msnle anlaşamayızda burdan bi sorunun olursa söle perde
C
Co709 OP ⭐ 19y
tmm o zaman buzlu yazı nasıl olur anlatıyo ama bendeki türkçe photoshop anlamadımm...
C
Co709 OP ⭐ 19y
abi çok sağolda bendeki Türkçe photoshop type mask tool u bulamıyomm Embarassed Embarassed Embarassed Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
C
Co709 OP ⭐ 19y
tmmm sağol abi bende böle göstermeni istiyodum extraokk extraokk extraokk extraokk
B
takılınca sorabilirsin
C
Co709 OP ⭐ 19y
takıldım bile abi bende yazı tipinin orda yanında o type mask toolu felan şeçmek için bölüm yok yani o type mask tool felan gelmiyo Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: