Evet Arkadaşlar Bu probram hemen hemen Tüm Photoshop Kullanıcılarına Yarayacak Bir Programdır Sabit Olursa Sevinirim
-Resim Silinmiş.
Bilgisayarınızda Photoshop öğrenmek için gerçekten çok güzel bir eser. Her bir konunun içinde onlarca konu barındıran görsel, bilgisayarınızdan başında seyrederek Photoshop bilgilerinizi bu proğram sayesinde pekiştirebilirsiniz.
Aşağıya eklediğim bütün partları indirin sonra birleştirerek açınız
DOWNLOAD LİNK
Part 1 Download
Part 2 Download
Part 3 Download
Photoshop CS Öğreniyorum Herşey Bunda
· 21 Yanıt · 2.4K görüntüleme 0 okuyor
21 Yanıt
daha önce verilmişti.. extra verdi hemde Laughing
olsun unutulmuştu o Wink eline sağlık.. headbang2ft9
olsun unutulmuştu o Wink eline sağlık.. headbang2ft9
bilmiyordum bende görmeiştim dah önceden bunu hiç koydum ama varsa kusura bakmasın extraloob özür dilerim yorumun için tşk ederim
Boyutu öğrenebilir miyim? Rolling Eyes
boyut yüksek ama güzel bir program photoshopla ilgili bilgi alacağın bazı şeyler var bence öneiririm ama siz bilirsiniz Exclamation Exclamation
S
screamadle
⭐ 19y
Topic açmadan önce arama'yı dene, sorun olabiliyor sonradan Wink
ben valla çoğu programı gördüm ama bunu görmemiştim kusura bakmayın screadmadle isterseniz silin varmışi zaten Exclamation Exclamation
S
screamadle
⭐ 19y
Biz hiçbir topic'i silmiyoruz be güzelim öyle adetlerimiz yok Wink
Topic açmadan önce arama'yı dene, sorun olabiliyor sonradan Wink
ben aradım ama bulamadım Confused
aynen bende arama yaptım bulamadım yani yok isterseniz sizde bakabilirsiniz ayrıca olmadığı iyi odlu
S
screamadle
⭐ 19y
Yahu bu kadar sıkıntı yapmayın, geçen sefer açtığın topicten vardı ve sabit'ti şimdikinede daha önceden vardı denilince söyleyeyim dedim
Yahu bu kadar sıkıntı yapmayın, geçen sefer açtığın topicten vardı ve sabit'ti şimdikinede daha önceden vardı denilince söyleyeyim dedim
tamam tşk ederiz zaten biris b ieşy yazınca msj üste çıkıyor o zmn herkes görüyor yinede tşk ederim herkese
boyutu çok büyük Sad
çok güzel işi yarıyor boyutu büyük ama
Sağol Kardeşim..Eline Sağlok
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de ! B
BlackLighT
⭐ 19y
bi yerde toplu bir topic vardı ...... hemde baya bilgi vardı
Sanırsam punsierde vermişti bu programı eskiden.. kahvekeyfi
Güzel işimize yarıyo saol extraokk
tşk ederim beyler yorumlar için
B
Bordo_Bereli