Photoshopdan anlıyan pm atabilirmi bir resmin üzerine dövme yaptırıcamda yardım sever birisi yapabilirmi acaba ?
PhotoShop Anlıyan bakabilirmi.
· 9 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
bir resmin üzerine dövme yaptırıcamda yardım sever birisi yapabilirmi acaba ?
daral:
daral:
Siz nasıl mod oldunuz ? Burda belki önemli bir durum var ?. Sizin yünüzden düşüyor site belkide. Sempetiz ergenlik yapmayın bir konuda"da. Yardım sever bir arkadaş ulaşşsın bana lütfen.
daral:
Siz nasıl mod oldunuz ? Burda belki önemli bir durum var ?. Sizin yünüzden düşüyor site belkide. Sempetiz ergenlik yapmayın bir konuda"da. Yardım sever bir arkadaş ulaşşsın bana lütfen.
🙏
daral:
şimdide ergen olduk? cicioe2
umarım bi ark yardım eder.
Nina Ricci
⭐ 17y
Pm atılmıştır 😊

Nina Ricci'ye Çok teşekkür ediyorum yardımları için.
daral:
ilkten küçümseyici bir ifade sonradan ayrı bi cevap.. Nedir bu tavırlar hacım nedir derdiniz?
daral:
ilkten küçümseyici bir ifade sonradan ayrı bi cevap.. Nedir bu tavırlar hacım nedir derdiniz?
sonraki ayrı cevap? tutumum hala aynı degişmedi aynı şeyi gene açın aynı tepkiyi veririm
ps: tartışma olmaması açısından konuyu kilitliyorum. kişisel sorununu varsa pm atın.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap