Icerige atla
Extraloob

PhotoScape 3.5 Fotoğraf Düzenleyici

· 9 Yanıt · 3.3K görüntüleme
A
AngeLicMoon OP ⭐ 16y
- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

Programın Genel Özellikleri

1-Görüntüleme : Belirttiğiniz klasördeki fotoğraflarınızı geçişli olarak görüntüleme

2-Düzenleyici : Boyut, aydınlık, renk kontrolü, beyaz dengesi, arka plan düzenleme, çerçeveleme, balon içine konuşma yazısı yerleştirme, mozaikleme, metin ekleme, resim üzerine çizim ekleme, resmi belirlenen boyutlarda kesme, filtreleme, kırmızı göz giderme, çiçek deseni oluşturma

3-Grup olarak düzenleme : Birden fazla resmi toplu olarak düzenleme

4- Sayfa : Birden fazla resmi tek sayfaya küçülterek sığdırma

Ve Daha Nicesi
Birkaç Örnek ve içerik
- Resim Silinmiş.
Bu da Ben
- Resim Silinmiş.

Download
http://rapidshare.com/files/415653224/PhotoScapeSetup_V3.5.rar

NOT Tamamen Kendi Uploadımdır Alıntı Değildir
9 Yanıt
A
AngeLicMoon OP ⭐ 16y
Resmin Boyutunu Ayarlayamadım kusura bakmayın
D
DevilKiss ⭐ 17y
Yeni başlayanlar için bir program diye düşünmüşümdür hep bu programı

Ps: Kesinlikle pro lar için deil
B
Buura ⭐ 19y
Hayır etmedim.

Oraya "NOT Tamamen Kendi Uploadımdır Alıntı Değildir" yazması çok garibime gitti.
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Hayır etmedim.

Oraya "NOT Tamamen Kendi Uploadımdır Alıntı Değildir" yazması çok garibime gitti.

Ee? kendi uploadlamış işte.
Orjinal linki varken uploadlaması saçma gerçekten ama uploadlamış ve paylaşmış , diyecek bir şey yok.
A
AngeLicMoon OP ⭐ 16y
Hayır etmedim.

Ee? kendi uploadlamış işte.
Orjinal linki varken uploadlaması saçma gerçekten ama uploadlamış ve paylaşmış , diyecek bir şey yok.

hacım niye böyle birşey yaptım orjinal linkini bulamadım tamindirden indirip rapidde upload ettim çünkü alıntı olmasın diye ha isterseniz virüstotal sonuçlarını da koyabilirim Herkese kolay gelsin
A
AngeLicMoon OP ⭐ 16y
Paylaş: