Icerige atla
Extraloob

Phbot Okan abi bakarmısın ?

· 14 Yanıt · 3.1K görüntüleme
T
TheBigDady OP ⭐ 19y
Kolay gelsin hayırlı akşamlar öncelikle size bir sorum olucak forumda aradım sadece konusu var satımı yok Phbot satımı siz yapıyormusunuz bilgi almak istiyorum yapıyorsanız yarın hemen havale yapıcağım özel mesaj olarak bana lütfen dönün 🙄
14 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
pm gönderilmiştir ^^
T
TheBigDady OP ⭐ 19y
1 aylık ücret ne kadar
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
Pm at bence. ^^
T
TheBigDady OP ⭐ 19y
Pm at bence. ^^

Attım ama cevap yok 🙄
P
Pro ⭐ 18y
4$
Ps:kendi sitesinden direk alinca paypalla.
T
TheBigDady OP ⭐ 19y
4$
Ps:kendi sitesinden direk alinca paypalla.

Bende paypal hesabı var ama sitede bulamadım nereden alıcağımı bi türlü News bölümünde Phbot paymnets diyor ama paypal linki hiç bir yerinde yok özel mesaj ile bana yardım edebilirmisin ? 😱
T
TheBigDady OP ⭐ 19y
Okan abi 20 lira dedi ücreti anlamadım botları karıştırdı herhalde sitede 4$ = 6 TL tutuyor Phbot alıcam 50 silk versem olurmu ?
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
15 tl özel harcama kesintisi ücreti var paypaldan alışverişlerde.
T
TheBigDady OP ⭐ 19y
15 tl özel harcama kesintisi ücreti var paypaldan alışverişlerde.

Özel harcamadan kasıt ?
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
paypal olsun banka ptt olsun her işlem için ücret alır kuzum ayrıca bizde üzerine kar ekliyoruz öyle değil mi ^^
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Giriş yap >> Control Panel >> Miscellaneous >> Paid Subscriptions >> phBot iSRO >> Costs >> 4 week 4$ >> Order >> Order Using Paypal
M
Mateso ⭐ 18y
Giriş yap >> Control Panel >> Miscellaneous >> Paid Subscriptions >> phBot iSRO >> Costs >> 4 week 4$ >> Order >> Order Using Paypal

bu bot otomatik master lvl uplama yapıyor mu ? bil hassa akademi kasmak için almayı düşünüyom malum mbot da ücretli oldu 5 euro ödemektense 4 dolar daha mantıklı

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: