Icerige atla
Extraloob

Petra Egypt Glavie

· 26 Yanıt · 5.3K görüntüleme
26 Yanıt
P
PhaetoN ⭐ 18y
extra hacım birileri senden önce davranmış 😈
M
MrAkkan OP ⭐ 16y
Okan abi görmesin zaten bunu 😜
P
PhaetoN ⭐ 18y
Okan abi görmesin zaten bunu :P

yakar bu konuyu yakarrr kaçalımda kendimizi kurtaralım en iyisi 😈 😜
M
Maynard__ ⭐ 16y
Okan abi görünce hırs yapacak bak görürsünüz. makara:
M
MrAkkan OP ⭐ 16y
:D:D
K
KeepinGS ⭐ 16y
Olamazzzzzzz :@@@ ilk ben alacaktım ya bole sansın ben 2.5 haftadır Commander cıkmadı ya off
T
Tengrİ ⭐ 19y
çok şekil silah vallahi en çok bunu beyendim düzceli ile extra görmesin bu silahı 😈
K
KeepinGS ⭐ 16y
Bende Glaive'im 2.5 haftadır Son Talismanı dusurmeye calısıyom ben niye görim? xD
D
duzceli81 ⭐ 17y
Olamazzzzzzz :@@@ ilk ben alacaktım ya bole sansın ben 2.5 haftadır Commander cıkmadı ya off

bizim serverde ilk glavie alindı :S
M
MrAkkan OP ⭐ 16y

bizim serverde ilk glavie alindı :S

😱
K
KeepinGS ⭐ 16y
2.5Hafta önce alındı mı yaw :/

Ps: Pacific ıcın dedim 😊
U
Uprising ⭐ 19y
Güzel glavie gerçekten.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

sus sus delirdim zati 4 tane talisman satın aldım 4 tane daha alıp global topic açacağım çıldırmak üzereyim gaiada daha kimsede yok bende olmalı hemen yaa ufffffffff muhteşem alet buna +10 basacağım ve öyle devam edeceğim awwwwwwwwwwwwwwwww 🙏
K
KeepinGS ⭐ 16y
Ya bune tum swde havada ucusuyo globaller pacificte talisman ne bilmiyolar ya
H

sus sus delirdim zati 4 tane talisman satın aldım 4 tane daha alıp global topic açacağım çıldırmak üzereyim gaiada daha kimsede yok bende olmalı hemen yaa ufffffffff muhteşem alet buna +10 basacağım ve öyle devam edeceğim awwwwwwwwwwwwwwwww 🙏

Dağılın beyler Adam King cool2:
G
GNR ⭐ 18y
ilk bowda bizde olacak inş. Ben ilk olmazsından ziyada server petra olması gerçekten adama helal olsun ch char bide yuh diyorum tum wizzleri toplayıp keser hehehe
D
duzceli81 ⭐ 17y

sizin server full bot herhalde pek ilgilenen yok bizdede herkez commander ve sereness peşinde 😄 ™
D
Dark Zone ⭐ 16y
ilk bowda bizde olacak inş. Ben ilk olmazsından ziyada server petra olması gerçekten adama helal olsun ch char bide yuh diyorum tum wizzleri toplayıp keser hehehe

senin bow zaten iyi hacım . 😜
G
GNR ⭐ 18y

sizin server full bot herhalde pek ilgilenen yok bizdede herkez commander ve sereness peşinde 😄 ™

bizde de ^^ hadi sereness yine gordum commander daha cıktıgı gormedim 😁 ( benim pt ye cıkmadı hic baskalarına cıkmıs tabiki )

senin bow zaten iyi hacım . :P

Ehehe evet ama şöyle soyliyim A bile benim için gecici tek hedef B A +5 yapıp bir immorta lalıcam +7 oldu oldu olmazsa +1 adv ile +6 basıp kullanıcam xD

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: