Arkadaşlar artık npc den köpek alımı kaldırıldı ve mevcut petler evrim geçirebiliyormuş. Bu konuda bilgi olan paylaşırsa seviniriz.
Pet Evrimi Hakkında.
· 13 Yanıt · 13K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
Ben geçirmiyor diye biliyorum.
Sadece attack yapmaya yarıyormuş
Sadece attack yapmaya yarıyormuş
D
DevilStone
⭐ 15y
peki bu petleri silk olmadan alamıyormuyuz?Silkroad'ın sitesinde diyorki;
Arkadaşları Kazanma ve Çağırma?
Arkadaşlar 2 yolla kazanılabilir. :
1. Summon scrolls kullanarak- İsterseniz Eşya Mağazasından bir Fellow summon scroll satın alabilirsiniz.
2. Büyüyen hayvanları geliştirerek- Bir evcil hayvanınızı değiştirmek için, Potion of Evolution kullanarak kasabalardan birindeki bir Ahır NPC ile konuşun.
Summon Scrolls bildiğimiz köpek oluyor fakat nasıl alabiliyoruz bir bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen.
Arkadaşları Kazanma ve Çağırma?
Arkadaşlar 2 yolla kazanılabilir. :
1. Summon scrolls kullanarak- İsterseniz Eşya Mağazasından bir Fellow summon scroll satın alabilirsiniz.
2. Büyüyen hayvanları geliştirerek- Bir evcil hayvanınızı değiştirmek için, Potion of Evolution kullanarak kasabalardan birindeki bir Ahır NPC ile konuşun.
Summon Scrolls bildiğimiz köpek oluyor fakat nasıl alabiliyoruz bir bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen.
I
izmirlee33
⭐ 16y
evet çevriliyor eşya mağazasından 130 silke köpeğin evrim geçirebilir...
item mall dan evolation scroll alıyorsun ve atçıdaki 4. seçene olması lazım oradan elinde olan attack petini yeni petlere dönüştürüyorsun
B
black_lotus32
⭐ 15y
item mall dan evolation scroll alıyorsun ve atçıdaki 4. seçene olması lazım oradan elinde olan attack petini yeni petlere dönüştürüyorsun
Ayriyetten üstüne nasıl binicem diyorsan onuda silk mall dan 10 silke alabilirsin 👍
arkadaşlar bide bu yeni petler arasında en çok vuran hangisi bilgisi olan varsa en çok damageyi vuran pet lazım 😄
bu petlerde üstüne binmek için belli bir süre sınırının olması kötü oldu silk satmak için her yolu deniyor joymax
arkadaşlar bide bu yeni petler arasında en çok vuran hangisi bilgisi olan varsa en çok damageyi vuran pet lazım :D
en çok vuran petler ;
Blood Armor Dino
Rubino Phoenix
[ Bu mesaj WindowsSmartphone ile atildi ] mobile

Her petin kendine has özelliği var agresif veya defansif petlerin özellikleride ona göre fark ediyor eğer illahi attack için istiyorum diyorsan benim favorim phoenix 👍
E
EricNorthmaN
⭐ 17y
yaa kudu dönüştüren warsa resimli anlatabilir mi??
S
SalihArslann
⭐ 17y
Sizce Büyücü için en iyi Pet hangisi bana sanki Buffcı olan daha mantıklı geldi sonuçta eğer yanlış anlamadıysam senin yeteneklerini arttırıyormuş
teşekkürler cevaplar için phoenix e çevirecem
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap