Elimde 18Adet Account bulunmaktadır her serverda oldugu için sorun olmayacaktır cogunu kontrol ettim ve 3. şık var isteyen arkadaslar benimle iletişime geçmeleri yeterli olacaktır. 👍
nese: EXTRALOOB 😁 nese:
Pet Bugu İçin Accountlar -TÜKENMİŞTİR-
· 34 Yanıt · 2.7K görüntüleme 0 okuyor
34 Yanıt
ben alabilirmym ? hera serverndaym
S
spartaXeLLa
⭐ 15y
3. şık hangi npc de oluyor so-ok mu?
Elimde 18Adet Account bulunmaktadır her serverda oldugu için sorun olmayacaktır cogunu kontrol ettim ve 3. şık var isteyen arkadaslar benimle iletişime geçmeleri yeterli olacaktır. 👍
bende bi acc alabilirmiyim eğer pacificten kimseye vermediysen?
bende bi acc alabilirmiyim eğer pacificten kimseye vermediysen?
Herkeze accountlar yollandı son 13 Account bir tesekkuru cok gormeyelim iyi oyunlar... cool2:
hepsini burdan paylaşabilrisn farklı server aynı id pw üzerinden işe yarıyor
B
bully4Life
⭐ 16y
bitanede ben alabilirmiyim 😊 ?
banada verblirmisin tigris için 😄
heliosta var mı?
bir adet alabilirmiyim :))
bende bir tane alabilirmiyim?
bende alabilirmiyim bitane?? biggrint1
bende id pw mevcut eger elinde id pw olan varsa özelden yazarsaniz bende size gönderirim arkadaslar..
R
RiodeJaneiro
⭐ 17y
titan serverinde oynuyorum elindeki accountları yollarsan bndede 12 tane account var verebilirim hepsini kontrol ettim sadece titan serverinde kullanıldı
R
RiodeJaneiro
⭐ 17y
bende id pw mevcut eger elinde id pw olan varsa özelden yazarsaniz bende size gönderirim arkadaslar..
elimde sade titanda kullanılmıs ıd ler var sen yollarsan bnde yollayabilirim 12 adet mevcut
Heliosta lazım arkadaşlar
Bir account rica edebilirmiyim 😊
I
IorıYAGAMI
⭐ 19y
Bende istiyorummm lütfen !!!
H
HollowDalton
⭐ 18y
Hocam ares için var ise bende bir tane alayım.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap