Icerige atla
Extraloob

pet bugu calısıyor..

· 34 Yanıt · 2.6K görüntüleme
Y
YAVUZ16 OP ⭐ 19y
yeni event aktıflesmıs durumda.. eger elınızde bos ıdler varsa paylasabılırz.. benım elımde ares de kullanılmıs ıdler var. elınde bos ıd olan varsa karsılıklı paylasabılırız...
34 Yanıt
G
gocaman ⭐ 15y
pekı char olmalı mı? yane sıfırdan char acsak gırmedımız ıd de?
X
xlorxlarge ⭐ 18y
bunu tam olarak nasıl olduğnunu biri anlatabilirmi?
H
hanry006 ⭐ 16y
Yeni Car yaratabılırsınız. Calısır. Id ye bakar server a bakmaz. Bır Id nız var Aege Serverında ortalam 3 aydır gırıs yapılmadı. Gıdın Malazgirtte o ıd ıle gırıs yapın car yaratın. Carı 5 lwl yapın , Event cıyla konusun hediyeleri alın , peti alın , pet clock u pet e uygulayın geri verin.
H
hanry006 ⭐ 16y
Daha Öncede Çalıştıgı hakkında bilgi vermiştik zaten
Y
YAVUZ16 OP ⭐ 19y
pekı char olmalı mı? yane sıfırdan char acsak gırmedımız ıd de?

car olmasına gerek yok.. yeterkı ıd ye 3 aydan fazla süre gırılmemıs olsun..
R
RecLast ⭐ 18y
Yeni Car yaratabılırsınız. Calısır. Id ye bakar server a bakmaz. Bır Id nız var Aege Serverında ortalam 3 aydır gırıs yapılmadı. Gıdın Malazgirtte o ıd ıle gırıs yapın car yaratın. Carı 5 lwl yapın , Event cıyla konusun hediyeleri alın , peti alın , pet clock u pet e uygulayın geri verin.

Hayırlı olsun ozaman ^^ benim pw leri biliyosun 1 2 aydır girmedim bi bak istersen o_O
J
Junkie * ⭐ 18y
Pardon bug derken neyi kast ediyoruz 😊 anlayamadım

çünkü elimde fazlaca üyelik var ortalama 2yıldır girilmeyen 😊
H
hanry006 ⭐ 16y

Hayırlı olsun ozaman ^^ benim pw leri biliyosun 1 2 aydır girmedim bi bak istersen o_O

akşam beraber yaparık summer6:
Y
YAVUZ16 OP ⭐ 19y
arkadaslar benım elımde ares serverında kullandıgım bırkac ıd var.. eger siz baska serverda kullanıyorsanız elınızdekı ıd lerı paylasabılırız..
R
titan serverinde oynuyorum bana ıd pw verene bnde 2-3 tane verebilirim
O
Olphin ⭐ 16y
PM ile hangi serverda kullanıcağını yazıp accont gönderen arkdaşlara elimdeki accontlardan paylaşabilirm

benm accontlarım herada kullanılmştır

eğer sizinle accont paylaşmşsam sadece siz ve ben arasındadır. ve accontlarımın pwleri tekrar kullanabilmek için 1 accont için 20-30 dk sonra değiştirilmektedir.
R
recos ⭐ 18y
Aral için bana id pw ramazan paylaşmaya ayıdır üşenmeden size geleni siz de paylaşın zararınıza olan bir şey yok zaten siz de ben de aynı id den alabiliyorz bilen arkadaşlar bizlerede id pw verin lüten
O
Olphin ⭐ 16y
valla 6-7 tane paylaştım bi baktm mail koruması olmayan boş accontlara mail koruması atılmaya başlandı bikaç tanesini onlardan önce davranıp kurtarabildim bu ne iştir ya
R
recos ⭐ 18y
valla 6-7 tane paylaştım bi baktm mail koruması olmayan boş accontlara mail koruması atılmaya başlandı bikaç tanesini onlardan önce davranıp kurtarabildim bu ne iştir ya

Kardeş 6 7 taneyi göremedim ben measj olarak atarmsn tekrar
G
gocaman ⭐ 15y
mıllete ıyılıkde yapılmıyor artık yuh yane :S
A
arkanda01 ⭐ 16y
arkadaslar bana ıd verene bende verebılırım 4 5 tane var elımde bana olympus serverınde alınmamıs ıdler lazım pm atarsanı sevınırım
O
okan90 ⭐ 16y
aynı şey devil de olmuyormu arkadaşlar?
O
okan90 ⭐ 16y
yeni event aktıflesmıs durumda.. eger elınızde bos ıdler varsa paylasabılırz.. benım elımde ares de kullanılmıs ıdler var. elınde bos ıd olan varsa karsılıklı paylasabılırız...

özel mesaj attım ama çabuk gitmiyor sanırım? hala giden kutusunda bekliyor
The47
The47 ⭐ 18y
aynı şey devil de olmuyormu arkadaşlar?

devili uzatırsanız o accountta kalır süresi bitene kadar.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: