Lenneth OP ⭐ 19y 16 yil once (düzenlendi) #1 - Resim Silinmiş.- Resim Silinmiş. Special thx to Flexi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
A AbSoLuT_ZeRo ⭐ 19y 16 yil once #2 en kısa zamanda bende alıyorum şu anlık demoyla yetiniyorum bende koyarım resimleri oyunu yüklediğimde 🎭 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Lenneth OP ⭐ 19y 16 yil once #3 Gerçekten Muazzam Bir Oyun.. Special thx to Flexi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
DukeNukem ⭐ 19y 16 yil once #4 Benim pc kaldırmıyor pes2009dan sonrasını.En kötü ayarlarla bile oynanmıyor. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E EmmaW ⭐ 19y 16 yil once #5 bende alayım bari şu oyunu çok övdüler yahu pes 2008 de kaldım ben 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 16 yil once #6 top player'da mı 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Y yeonyang ⭐ 19y 16 yil once #7 Benim pc kaldırmıyor pes2009dan sonrasını.En kötü ayarlarla bile oynanmıyor.Aynen 😢 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SONBAHAR ⭐ 19y 16 yil once #8 görünttüler boş bize download linki lazım 😁 tabi demosuzz TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F Fre3sTyLe ⭐ 18y 16 yil once #9 Ben oyunu aldım fakat daha yüklemedim.Olumlu şeyler söyleniyor bir yükleyeyim bakalım akşama 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil