Icerige atla
Extraloob

PES 13 Gözlemlerim

· 19 Yanıt · 2.4K görüntüleme
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
PES 2013 Demo indirdim, ilk deneyimlerim oyun 2012 'ye göre daha gerçekçi olmuş. Şutların gerçekçiliği, pasların hassaslığı. Oynanabilirlik daha zor, bu da daha gerçekçi kılıyor oyunu. En sevdiğim noktası da hiç beklemediğiniz anda beklenmedik şeyler oluyor, top kapıyorsunuz, adam düşüyor vs. 2012 de bu yoktu, sanki maçın içindeki her hareket ayarlanmıştı, top saçma biryere gittiğinde bile kimin alacağı belliydi. 13 öyle değil, full'ü çıksın bakalım görelim ayrıntıları 🤤
Special thx to Flexi
19 Yanıt
X
Xperyon ⭐ 15y
PES 2013 Demo indirdim, ilk deneyimlerim oyun 2012 'ye göre daha gerçekçi olmuş. Şutların gerçekçiliği, pasların hassaslığı. Oynanabilirlik daha zor, bu da daha gerçekçi kılıyor oyunu. En sevdiğim noktası da hiç beklemediğiniz anda beklenmedik şeyler oluyor, top kapıyorsunuz, adam düşüyor vs. 2012 de bu yoktu, sanki maçın içindeki her hareket ayarlanmıştı, top saçma biryere gittiğinde bile kimin alacağı belliydi. 13 öyle değil, full'ü çıksın bakalım görelim ayrıntıları 🤤

Herkez iyi olucak diyor pes 2013 için ben daha yeni (fifa) 12'yi indirdim faillerle dolu ^^
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Ben beğendim açıkçası^^
Special thx to Flexi
.NET
.NET ⭐ 19y
Demoda paslarda sorun var. Cok sacma paslar atiliyor daha dogrusu atilamiyor full versiyonunda ayarlanmasi gerekli. Hassas demeyin Fifa da oynuyorum Fifa'nin gercekciligi Pes'e 1000 basar bu konuda. Umarim duzeltirler.
Calim atmak asiri kolaylasmis. Analog ile oynuyorum ve 12de zorlandigim arkadaslarimi 13te cok rahat gecip yendim. Acikcasi paslasma ihtiyaci duymadim. Pas attigim zaman da ustte belirttigim gibi. Bunun da duzeltilmesi gerekli.
Gorunurluk acisindan harika olmus oyun. Bekliyoruz valla.
[F New]Solo Gitarist
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Evet pas olayinda sikinti var biraz ozellikle ara paslarinda, umarim fullde duzeltirler.
Special thx to Flexi
B
pes gümbür gümbür geliyor bide lisanlı türkiye ligi görseydik ölmeden 😞
.NET
.NET ⭐ 19y
Evet pas olayinda sikinti var biraz ozellikle ara paslarinda, umarim fullde duzeltirler.

Keske klavye dilim ile dalga gecmesen. Yurt disinda boyle alismisim Turkce harfleri kullanmiyorum elimde degil kullandigim zaman cok yavaslatiyor beni bakarak yazmak zorunda kaliyorum 😘
[F New]Solo Gitarist
M
Mirage ⭐ 19y
Demoda paslarda sorun var. Cok sacma paslar atiliyor daha dogrusu atilamiyor full versiyonunda ayarlanmasi gerekli. Hassas demeyin Fifa da oynuyorum Fifa'nin gercekciligi Pes'e 1000 basar bu konuda. Umarim duzeltirler.
Calim atmak asiri kolaylasmis. Analog ile oynuyorum ve 12de zorlandigim arkadaslarimi 13te cok rahat gecip yendim. Acikcasi paslasma ihtiyaci duymadim. Pas attigim zaman da ustte belirttigim gibi. Bunun da duzeltilmesi gerekli.
Gorunurluk acisindan harika olmus oyun. Bekliyoruz valla.

Yapma be :/ 12'de zaten çok kolaydı sağ sol yapıp geçiyordun. En sevdiğim versiyon 11 abi. Tam bana uygundu pasa dayalı,bağlı çalımlarla çalım atılıyor anca falan.
Mithrandir
Mithrandir ⭐ 19y
Fifa ve Pes PS2 için oyun çıkarmaya devam edicekmi bilgisi olan varmı arkadaşlar 😄
Herakross
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y

Keske klavye dilim ile dalga gecmesen. Yurt disinda boyle alismisim Turkce harfleri kullanmiyorum elimde degil kullandigim zaman cok yavaslatiyor beni bakarak yazmak zorunda kaliyorum 😘

Klavyenle dalga geçmedim hacım, ben dün gece bilgisayardan yazarken bir anda telefona geçtim, yorumlarımı mobilden atmaya başladım. Önceki yorumda Melkor "herkez" dedi uyardım onu, şimdi ben Türkçe karakter kullanmayınca kendisi isteyerek yaptığımı sanarak eğlenmeye çalışmış ve harflerimin altını çizmiş hepsi bu. Birdaha tekrarlamayacağına eminim ben. 🙄
Special thx to Flexi
.NET
.NET ⭐ 19y

Klavyenle dalga geçmedim hacım, ben dün gece bilgisayardan yazarken bir anda telefona geçtim, yorumlarımı mobilden atmaya başladım. Önceki yorumda Melkor "herkez" dedi uyardım onu, şimdi ben Türkçe karakter kullanmayınca kendisi isteyerek yaptığımı sanarak eğlenmeye çalışmış ve harflerimin altını çizmiş hepsi bu. Birdaha tekrarlamayacağına eminim ben. 🙄

Ters bir sey demedim ya alinganlik yapiyorsun Gok :!!&%&!
[F New]Solo Gitarist
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
@Wax Whine

Yok be hacım ne alınganlığı, mesaj gitmesi gereken yere ulaştı sen merak etme. [horny21
Special thx to Flexi
Ufck
Ufck ⭐ 16y

Bağırma Gökhan`a 😁
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
E
EmmaW ⭐ 19y
demosunu ilk çıktığında indirmiştimde 12 den çok ufak tefek şeyler haricinde değişiklik yok
.NET
.NET ⭐ 19y

Bağırma Gökhan`a 😁

Toprak agasi da geldi karisacak her seye 😄
[F New]Solo Gitarist
CreddyTitans
Bende İndirmeye Başladım 😄 Merak ettim
Ufck
Ufck ⭐ 16y

Bağırma Gökhan`a 😁

Toprak agasi da geldi karisacak her seye :D

🍿 😁 😁
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Bağırma Gökhan`a 😁

Toprak agasi da geldi karisacak her seye :D

🍿 😁 😁

🎅 😁 😁
L
latinboy ⭐ 19y
pess 2012 daha kabından hıc cıkmadı satılık almak ısteyen pm atsın tel verırım ıstanbul ıcı

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: