Evet sorum konu başlığında görülmektedir .. Görüşlerinizi sebepleriyle belirtirseniz memnun olurum. ☕
Ps:Ona göre ikisinden birini alacağım
Ps2: PES 10 aLmayı düşünüyorum
Pes 10' mu Fifa 10' mu ?
· 32 Yanıt · 2.4K görüntüleme 0 okuyor
32 Yanıt
B
Black Rain
⭐ 19y
Tabikide PES 🤘
sweetCHIEF
⭐ 17y
Pes 4EVER!
Titan server 100 LwL wiz bard satılık fiyat:500 wiz FF Email:[email protected]
sebeplerinide bilmek istiyorum varsa eğer .. anket yapacaktım ama bilmediğim için yapamadım kusura bakmayın 🙄 videolardan izlediğim kadarıyla Fifa 10'da iyiye benziyo Pes 10'da ama bende PES 10 düşünüyorum açıkçası
Titan server 100 LwL wiz bard satılık fiyat:500 wiz FF Email:[email protected]
kardeşim kafan mı güzel .. 😈
pes 10 diyorum ama fifa da görsel olarak çok gelişmiş.
Tabikide PES 🤘
Special thx to FlexiBilgisayarda Fifa
PS de Pes diyrm 💃
PS de Pes diyrm 💃
Bilgisayarda Fifa
PS de Pes diyrm 💃
işte benim kafamıda biraz bu karıştırıyo evet pes Ps'de çok iyi ama aynı başarıyı PC'dede gösterebilmiş mi acaba .. evet düşünceleri almaya devam
Pes 🤘
anket mi yapsak ?
Bilgisayarda Fifa
PS de Pes diyrm 💃
işte benim kafamıda biraz bu karıştırıyo evet pes Ps'de çok iyi ama aynı başarıyı PC'dede gösterebilmiş mi acaba .. evet düşünceleri almaya devam
kardeşim bn pc dede pes oynadım ama PS de oynadıgım kadar beni tatmin edemedi sana bunu söyliyim gerisini sen düşün :)))
FİFA (Be a pro)
PC'sinde Pes-Fifa 10 olan ve ikisinide oynayan birisi ikisinden birini öneremez mi ? varsa eğer öyle bi arkadaşım 😆
10 lar olmasaydı bn söyleyebilrdim 😄 ama 10 ları oynamadım cünkü pcim kaldırmıo 😄
10 ları daha denemedim haftaya pes 10 ve fifa 10 u alıp deniyeceğim fifa 9 ve pes 9 a göre fifa yı daha çok beğenmiştim tek kişilik oynama vs. vardı
evet o özellikleride biliyorum ama fifa çok küt yaa 😆 grafikleri falan 5 para etmiyo genelde adamların koşturması top sürmesi bile bi acayip oluyo .. 🤔
Tartışmasız PES tabiki
Ps: 2 gün önce playstation3 aldım ve pes10 tek kelime ile on numero ancak ps de, bilgisayarda nasıldır bilemem çok değişmeyeceğini düşünüyorum...
Ps: 2 gün önce playstation3 aldım ve pes10 tek kelime ile on numero ancak ps de, bilgisayarda nasıldır bilemem çok değişmeyeceğini düşünüyorum...
PES 2K10 🤘
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap