Icerige atla
Extraloob

Persia'da 80 Lwl Char. satılıktır...

· 9 Yanıt · 1.7K görüntüleme
T
TitusPullo OP ⭐ 19y
Char Çokdan satılmıştır.Aracı olanlara teşekkür ederim.
9 Yanıt
N
Narqotic ⭐ 19y

Persia serverinda 80 lwl char satılıktır. İlgilenen arkadaşlarım. animaturks[at]hotmail.com
Arkadaşlar nie s.s koymadın veya ayrıntı vermedin derseniz. bu konuda ciddi olan arkadaşları msn e bekliyorum. öbür türlü ss koyuncada millet bakıp bakıp geçiyo :)

kardeş sen koy ne yapacaksın .. ! alan alır msn kimse gelmez boşa bekleme bence Twisted Evil
T
TitusPullo OP ⭐ 19y
Olsun ben beklerim :?!!!
P
Plus ⭐ 18y
Rebel Turk İle Ticaretinizi Kesiniz Bİzim Persia Serverında Kimse Sevmez Onu Serefsizin Önce Gidenidir..

Ayrıca Bnm 67 Lv ezık olan ınt charımı çaldı Allahından Bulsun Bişiy demiyorum...
T
TitusPullo OP ⭐ 19y
Offf offf ben o charı satalı aylar oldu. Yeni sahibi beni ilgilendirmez benden çıktı o char. Ayrıca charını kaptıranları anlamıyorum. Adamların aptalca vaatlerine kanıyosunuz yok char takasmış falan filan...
L
Persia'da 76+ Bowman Yada Light,Cold,bicheon Char Aranıyor.Sakaryadan ve ucuza satan varsa pm lütfen.
S
Streetwise ⭐ 19y
Persia'da 76+ Bowman Yada Light,Cold,bicheon Char Aranıyor.Sakaryadan ve ucuza satan varsa pm lütfen.

Bu konuyla ne alakası var. Eğer char arıyorsan, silkroad karakter alım satımları veya persia bölümüne başlık aç!
L
Alakası mı olması lasım kardeş sana ne bu konuda persia yazıodu blki olan yada arkadaşına olan vardır .
Y
yetoqaaa ⭐ 18y
Hayırlı satıslar

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: