Char Çokdan satılmıştır.Aracı olanlara teşekkür ederim.
Persia'da 80 Lwl Char. satılıktır...
· 9 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
Persia serverinda 80 lwl char satılıktır. İlgilenen arkadaşlarım. animaturks[at]hotmail.com
Arkadaşlar nie s.s koymadın veya ayrıntı vermedin derseniz. bu konuda ciddi olan arkadaşları msn e bekliyorum. öbür türlü ss koyuncada millet bakıp bakıp geçiyo :)
kardeş sen koy ne yapacaksın .. ! alan alır msn kimse gelmez boşa bekleme bence Twisted Evil
Olsun ben beklerim :?!!!
Rebel Turk İle Ticaretinizi Kesiniz Bİzim Persia Serverında Kimse Sevmez Onu Serefsizin Önce Gidenidir..
Ayrıca Bnm 67 Lv ezık olan ınt charımı çaldı Allahından Bulsun Bişiy demiyorum...
Ayrıca Bnm 67 Lv ezık olan ınt charımı çaldı Allahından Bulsun Bişiy demiyorum...
Offf offf ben o charı satalı aylar oldu. Yeni sahibi beni ilgilendirmez benden çıktı o char. Ayrıca charını kaptıranları anlamıyorum. Adamların aptalca vaatlerine kanıyosunuz yok char takasmış falan filan...
L
LeqendOfSro
⭐ 18y
Persia'da 76+ Bowman Yada Light,Cold,bicheon Char Aranıyor.Sakaryadan ve ucuza satan varsa pm lütfen.
S
Streetwise
⭐ 19y
Persia'da 76+ Bowman Yada Light,Cold,bicheon Char Aranıyor.Sakaryadan ve ucuza satan varsa pm lütfen.
Bu konuyla ne alakası var. Eğer char arıyorsan, silkroad karakter alım satımları veya persia bölümüne başlık aç!
L
LeqendOfSro
⭐ 18y
Alakası mı olması lasım kardeş sana ne bu konuda persia yazıodu blki olan yada arkadaşına olan vardır .
Hayırlı satıslar
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
80 lwl Glavie YTL ile Satılıktır!!!![Char satılmıstır] Swsro da 94 lwl full int char krşlğı mysro da char aranıyor WTS S DEVİLLİ İNT BOW - S DEVİLLİ İNT SPEAR CHAR - 2 char da kasılmalık nova set mevcuttur . tanesi 2750 tl olarak satılıktır sw milet +75 Psro da Char Verene Normal Sroda 69 LWL Char Werılır Gel ŞOKK...TİTAN da 100m e SJSRO da 92 lwl char satıyorum...