Beyler Buda Benm Noob carım 😈 Persiada lvlımda kesemicem adam yoq 😆 😎
İşte Buyrun resimler sp Dikkat xD
-----------------------------------------------------------------------------------------
Burda tam event girdm dc verdi oyun :evil:
- Resim Silinmiş.
Burdada 47 setini Yeni giymiş adamı Kestim ama Hem cleric Hemde warior bufflarını acıp 😁
- Resim Silinmiş.
Burdada 72 bir buffer resledi Beni pvpde birde ben can yükseltici bastım 10k hp oldu 40 lvlda :?!!
- Resim Silinmiş.
BUNUN NE OLDUGUNU BİLLMİYORUM ADAM YAPTI SKİLİ BU CIKTI BENDE HEMEN Bİ FOTO CEKEM DEDİM 🎅
- Resim Silinmiş.
Burdada Ben wariorum ama Cleri 40 skili war öLesine actım sadece gösteriş amacı sp cok yha 😎
- Resim Silinmiş.
BUDA BİZİM SERVERDA 76 SOS SPEAR DÜŞMÜŞ ADAMA BALLI YA Bİ BANA SOX İTEM DÜŞMEDİ BU CARDA 😢 😢
- Resim Silinmiş.
İşte Bu kadar Beyler Benden carımı cok sefiom ?!!!!!!! 😁 😁 birde Persiada kasıcak adam Olsa pre plus Filan aldımda Bugn ?!!!!!!
?!!!!!!
Persia TurkLider Carımdan Bazı SS'Ler [[Bakmadan Gecme]]
· 13 Replies · 1.6K views 0 reading
13 Replies
up Bakın yorum yazın bişiLer Yazın 😁
Cok güzel Allah tamamına erdirsin :))
_
_JanissarY_
⭐ 18y
guzelmıs ata ben kasarım senı ama taxı yapacagım zaman zuhaha:D
Olum Gitlan 😁 ne kasıcan carı Ben kENDM KASIOM SU ANDA 44 lv 😎 Durmaksızın kasıom sana grek warda yok ?!!!!!!!
up
G
GteGrenSemsiye
⭐ 19y
o spler gözlerimi kamaştırdı
eline sağlık ata 40 buff skili adama ezik vurmus ama güzel cıkmıs ?!!!!!!
M
minotauros
⭐ 19y
sp güzelmiş zahmet çekmeden elirlersin
hos ss ler sp de guzelmıs 😄
eline sağlık ata 40 buff skili adama ezik vurmus ama güzel cıkmıs ?!!!!!!
60 Lık adama int skili iLe Kac vurumcam??? :x :x :x
Birde event girdm su anda 45 lvlım adamları aglatıyorum yaww görmeniz Lazım 6 Kupa yaptım dc yedi Char... :?
charın güzelde persia yı hiç sevmem eski server benm illalah geliyo artık türk düşmanlarından XD yiyosa gelsinler Tibete =)
charın güzelde persia yı hiç sevmem eski server benm illalah geliyo artık türk düşmanlarından XD yiyosa gelsinler Tibete =)
iLLeGaL Ne yaptıqi sana Bnm tanıdık iyi biri 😉 Birde bizim mahalledeki Herkes Persiada o yüsden Bende Persiada char kasıyorum... ?!!!!!!!
Log in to write a reply.
Log In