Icerige atla
Extraloob

Persia pvp 90 lvl FF bowman MutLaka İzleyin :)

· 16 Yanıt · 1.2K görüntüleme
16 Yanıt
A
AnG3L_K_S ⭐ 18y
cok spr eline sağlık
O
Old School ⭐ 19y
wegameden bişey izlenilmiyor ya iyiki bi video açıyoruz sabaha kadar bekliyoruz ben bıktım....
K
koppss ⭐ 19y
sarki isimleri ?
C
CaKi OP ⭐ 17y
saolun arkadaslar
sarkılarıda arkadaslarım söyluyor
L
Bu çarın videolarını daha öncede izlemiştim.Çok sağlam bir bower.
C
CaKi OP ⭐ 17y
saolasın kardes
B
BangBros ⭐ 18y
wegameden bişey izlenilmiyor ya iyiki bi video açıyoruz sabaha kadar bekliyoruz ben bıktım....
_
_DoomsDaY_ ⭐ 18y
%50 snow basıp hava tan str ci ilk defa görüyom..ne yani yatacak halin yok heralde..yinede güzel çarmı...
.NET
.NET ⭐ 19y
Videoların yüklenmesini bekliyorum.
%50 snow basıp hava tan str ci ilk defa görüyom..ne yani yatacak halin yok heralde..yinede güzel çarmı...

Snow açan str char görmedin mi? Neredeyse tüm chinese charlar snow açıyor.
[F New]Solo Gitarist
F
fatihy93 ⭐ 18y
_
_DoomsDaY_ ⭐ 18y
Videoların yüklenmesini bekliyorum.

Snow açan str char görmedin mi? Neredeyse tüm chinese charlar snow açıyor.

ende açıyom kardeş ama benim ki 20 levelde 1 defa açılmıs bir snow adam %50 snowla geziyo sence bu normal mi ?
C
CaKi OP ⭐ 17y
ya euro charlarla kapısırken her zaman acarım:D o adam bles basarsa snow acam vıgorbasarsa bende basarım he snowu %25 acmısım %50 acmısım ne farkeder adam vurdunmu mp em dusuyo 2sındede %25 acıcagıma uyuzluga kacıp %50 acıorum çözdunmu xD
I
E
Exa ⭐ 17y
cok guzel sarkıların isimleri ne

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: