Icerige atla
Extraloob

Persia NostaLji iLk yarkan Spawn ve biz noobLar

· 15 Yanıt · 2.7K görüntüleme
L
LibLibi OP ⭐ 19y
Hey gidi hey ne günLerdi be Mr. Green
-Resim Silinmiş.
15 Yanıt
J
Jigsaw ⭐ 19y
lol Hysteria'nın [H] şeklinde bir logosu konuyordu bundan 2 gün sonra. Çok güzeldi ama değiştiler sonra..
P
Pennywise ⭐ 19y
ahahahah yarkana 188 vuruyor Mr. Green Mr. Green Mr. Green
J
Jigsaw ⭐ 19y

ahahahah yarkana 188 vuruyor Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Bi dürtmüştür yaw o kadar olur mu zuhaha. Mr. Green Ben de dikkat etmemişim.
L
LibLibi OP ⭐ 19y
la aLay etmeyin xD
100-200 arasi vuruyoduk hepimizin lvli 40 civari Persia acilali 1-2 Hafta anca vardi tam hatirlamiyom Very Happy
la ama bak burda yarkani nasil bugga getirdik onu düsünün yani lvl 30 Devesiyle Mr. Green
1-2 saata HPSi 98 % oLdu anca Twisted Evil
J
Jigsaw ⭐ 19y
Last_Beybi 47 LVL'ken tek başına kimseden yardım almadan buga sokup kendi başına kesmişti. Bi de parti kurmuştu 47 LVL olduğunu göstermek için ehuehe komik bi olaydı..
L
LibLibi OP ⭐ 19y

Last_Beybi 47 LVL'ken tek başına kimseden yardım almadan buga sokup kendi başına kesmişti. Bi de parti kurmuştu 47 LVL olduğunu göstermek için ehuehe komik bi olaydı..

sende buna inandin kendi kesmis olsa 2 gününü RAHAT alirdi bunu o lvlde yarkana dalanlar anca anlar extraokk
J
Jigsaw ⭐ 19y

sende buna inandin kendi kesmis olsa 2 gününü RAHAT alirdi bunu o lvlde yarkana dalanlar anca anlar extraokk

İzlediğim için inandım biraz. Mr. Green lol 2 gün zuhaha. O da güzel..
L
LibLibi OP ⭐ 19y

İzlediğim için inandım biraz. Mr. Green lol 2 gün zuhaha. O da güzel..

ben inanmam ozamanlar SKELET OSKI 45lerdi galib abiz 2 saata 4 kisi 2 % hpsini aldik merak ediyom adam nasil almis kendi basina lvl 47de yarkani neyse ...
P
Piglet ⭐ 19y
Sizin level'inizde iken buna 1 kişide vursa aynı, 10 kişide vursa aynı. Mr. Green
T
Ah Ah Su Bug a bidew Ben Getiricem ama Daha önce hiç Deneyimim olmadı Rolling Eyes
L
LibLibi OP ⭐ 19y

Sizin level'inizde iken buna 1 kişide vursa aynı, 10 kişide vursa aynı. Mr. Green

heueheuehu Mr. Green extraokk
L
LibLibi OP ⭐ 19y

Ah Ah Su Bug a bidew Ben Getiricem ama Daha önce hiç Deneyimim olmadı Rolling Eyes

zor deiL sadece sabir Lazim xD
bak bi video cekmistim buga getirken akfayi yiyom ben yarkani pesimden cekerken nooblar araya giriyodu yarkan kaciyordu -_-
http://www.youtube.com/watch?v=L9JQZxDnhXQ
ve burada _Water ( arkadasim ) la beraber kesiyoruz lvl 59um ben burda oysa lvl 76 Dikkat plz http://www.youtube.com/watch?v=BarEntWRVzI&mode=related&search
videonun 3. bölümünü silmisim xD
_
__u6uR__ ⭐ 19y
vallaha helal olsun Exclamationtabi kesebildeyseniz Laughing
L
LibLibi OP ⭐ 19y

vallaha helal olsun Exclamationtabi kesebildeyseniz Laughing

dedigim gibi 2 günümüzü aLirdi xD

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: