selam arkadaşlar
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
simdilik bunlarla idare edioruz iyi forumlar 😊
Persia King CaKi_Co0L_TR
· 25 Yanıt · 5.4K görüntüleme 0 okuyor
25 Yanıt
M
Millionaire
⭐ 17y
guzel char
I
infusserabLe
⭐ 18y
iste persia nın kraL'ı xDD özLedik seni kardeşm xD
D
desTibaa `
⭐ 17y
omg yaw suraya bak eksik blue yok sun elinde char tam b1r king Ezemedıgı yokdur ^^
C
chipshajen
⭐ 17y
+7'ye gider o bow 😜
Kuwaitlilerin olduğu yerde senin esamen okunmuyor ki
o.O özledik eski günleri =) ben By_Electra nerde o the war lord ,last arrow fln en güçlü türklerden birileriydi onlar...bu arada süper charın war başarılarının dewamını dilerim.. =)
bi sun ve bu setlemi king oldun 😁
H
HurRicanEmJ
⭐ 19y
sun bow un var phy yi 41 de bırakmıssın takının birinde str eksik 6 yap onu güzel char
manyak çar 😱
Güzel char 😎
saolun arkadaşlar yorumlar icin 1 ay sonra bırakıcam oyunu:D satıcam sun bowu charı falan askere gıdıcem sun bowun phy ye gelınce bu ıs o kadarda kolay degıl hem sans işi hemde baya para ısteyen bısı ben o sun bowa kafadan 500tane phy bastım en fazla 41 oldu gecmıo onuda onu basarken dıer % ler de cabası 😊 o yuzden hıc gerek yok böylede saglam vuruyorum zorlanırsam ;+7 de yaparım phy de basarım srn degıl ıyı forumlar :=)
Süpersin KnK 😄 o Sun +7 deilmiydi Yhaf 😄 +7 Beqliyoruz Ona Hatta +9 xD 😆
Bu çar 6 senedir var heralde?
Server da Daha Kingleride Var JJb ve FORTALEZA gibi !!! ama yinede güzel char
JJb mı? 😄 zaaaaaxD +5 setle kıng olmaz vıdeoya koyunca ızlersın duz 13-14k arası damage yıo 😄 + pt 3 de diosafenix JJb dıosa zerklıo alhoo1oony shupar dalıolar bende sadece snow var 😊 ızle vıdeoyu sonra yorum yaparsın arkadasım Fortalezayla kapısmadım ama ben onu kesemessemde:D ölmemde yani draw ama kapısmadım wegame yaz persia CaKi_Co0L_TR pt 3 u ızle arkadasım 😊 iyi forumlar arkadasşlar
ewt server acıldıgından berı var char:D
haha jjb blader sun a rağmen vurduğu dmg az caki le pvp sini görmüştüm caki pvp istediğinde no diodu jjb 😁
R
rebelbullet
⭐ 18y
8 degree de Persia Kralı _Terrorist 10 degree de __ELEXIS___
- Resim Silinmiş.
By rebelbullet at 2009-11-09
9 da Olympusun Kralı Vortex1337
8 degree de Persia Kralı _Terrorist 10 degree de __ELEXIS___
- Resim Silinmiş.
By rebelbullet at 2009-11-09
9 da Olympusun Kralı Vortex1337
Arkadaşım itemlerle king olunmuyo işte. Oyun bilgisi gerekiyo günümüz şartlarında. Yürübe çaki kim tutar seni. Tek tabanca bi sen kaldın serverda.
Char süper kardeşim ..
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap