merhaba arkadaslar Penonda slot arıyorum bol moblu honor carlarını koyabılecegım bir yer olursa sevınırım sızın tecrubelerınıze guvenıyorum x)
harita ustunde gosterırsenız sevınırım
şimdiden teşekkürederim ^^
Penonda slot ariyorum yardım
· 11 Yanıt · 11K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
karakoramda her yer slot , onglar gibi bir durum yok.

honor için kasacağın charları 40 lvl e kadar kasmıyor musun penonla ne işin olacakki
slot istersen kapıdan girince sağ tarafa git sonarlar ile birleştiği yerde duvarın dibine koy charlarını yatmazlar orada
slot istersen kapıdan girince sağ tarafa git sonarlar ile birleştiği yerde duvarın dibine koy charlarını yatmazlar orada
merhaba arkadaslar Penonda slot arıyorum bol moblu honor carlarını koyabılecegım bir yer olursa sevınırım sızın tecrubelerınıze guvenıyorum x)
harita ustunde gosterırsenız sevınırım
şimdiden teşekkürederim ^^
valla pc de sro yok sen haritayı çek buraya cevap olarak at, ben işaretleyip göstereyim :))
penon bölgesine kapıdan girdiğinde sağa dön duvarın sonuna gittiğinde charlar orda duvarın tepesine çıkabiliyor.
penon bölgesine kapıdan girdiğinde sağa dön duvarın sonuna gittiğinde charlar orda duvarın tepesine çıkabiliyor.
oarayı bılıyoruum az mob var daha guzel bir yer bakıyorum 😊
Haritada kırmızı renkle gösterdiğim yerleri tavsiye edebilirim 👍
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
P
PenSpinner
⭐ 17y
Ben de önerecek olsam SweetLord'un gösterdiği yeri önerirdim sana...
oraya mob'larda çıkıyor ama 😎
oraya mob'larda çıkıyor ama 8)
evet =) ama çıkan mob'lar sadece general yani vurmadığınız sürece size vurmayan mob türleri champions'lar 5 adım kala durduğunuz noktaya koşarak geri dönerek kaçıyor bu sayede ben orda eziq char kastım. =)
Haritada kırmızı renkle gösterdiğim yerleri tavsiye edebilirim 👍
- Resim Silinmiş.
saol kardesım diger taraftan cok daha iyimiş teşekkurederim hepinize =))
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap