Icerige atla
Extraloob

Penonda slot ariyorum yardım

· 11 Yanıt · 11K görüntüleme
L
Lrd OP ⭐ 17y
merhaba arkadaslar Penonda slot arıyorum bol moblu honor carlarını koyabılecegım bir yer olursa sevınırım sızın tecrubelerınıze guvenıyorum x)

harita ustunde gosterırsenız sevınırım

şimdiden teşekkürederim ^^
11 Yanıt
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
karakoramda her yer slot , onglar gibi bir durum yok.
M
Mateso ⭐ 18y
honor için kasacağın charları 40 lvl e kadar kasmıyor musun penonla ne işin olacakki
slot istersen kapıdan girince sağ tarafa git sonarlar ile birleştiği yerde duvarın dibine koy charlarını yatmazlar orada
C
cLonny ⭐ 18y
merhaba arkadaslar Penonda slot arıyorum bol moblu honor carlarını koyabılecegım bir yer olursa sevınırım sızın tecrubelerınıze guvenıyorum x)

harita ustunde gosterırsenız sevınırım

şimdiden teşekkürederim ^^

valla pc de sro yok sen haritayı çek buraya cevap olarak at, ben işaretleyip göstereyim :))
B
buraksen ⭐ 16y
penon bölgesine kapıdan girdiğinde sağa dön duvarın sonuna gittiğinde charlar orda duvarın tepesine çıkabiliyor.
L
Lrd OP ⭐ 17y
penon bölgesine kapıdan girdiğinde sağa dön duvarın sonuna gittiğinde charlar orda duvarın tepesine çıkabiliyor.

oarayı bılıyoruum az mob var daha guzel bir yer bakıyorum 😊
K
Kai ⭐ 18y
Haritada kırmızı renkle gösterdiğim yerleri tavsiye edebilirim 👍

- Resim Silinmiş.
P
PenSpinner ⭐ 17y
Ben de önerecek olsam SweetLord'un gösterdiği yeri önerirdim sana...
R
Ramplode ⭐ 16y

oraya mob'larda çıkıyor ama 😎
B
buraksen ⭐ 16y

oraya mob'larda çıkıyor ama 8)

evet =) ama çıkan mob'lar sadece general yani vurmadığınız sürece size vurmayan mob türleri champions'lar 5 adım kala durduğunuz noktaya koşarak geri dönerek kaçıyor bu sayede ben orda eziq char kastım. =)
L
Lrd OP ⭐ 17y
Haritada kırmızı renkle gösterdiğim yerleri tavsiye edebilirim 👍

- Resim Silinmiş.

saol kardesım diger taraftan cok daha iyimiş teşekkurederim hepinize =))

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: