Arkadaşlar Cold 70 full max Açık Oyuna Girince Resimde Atacam Rsetledigimde Kaç k Sp Gelir Onu Ögrenmek İstiyorum ve Pecheon 0 Onu 80 Yapmam İçin Kaç K sp Lazım Olur Bunları Bilmek İstiyorum En Öenmliside Pecheonda En Önemli Skillerin Hangisi Olgunu Şimdiden Yardımcı Olan Herkeze tşk Ederim extraokk
Pecheon Ve Cold Anlıyan Arkadaşlar Baksınlar
· 11 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
Cold skillini senın gösterdığin gibi açmak için 40419 sp ihtiyacan olur. Sen bunları potcudan aldığın görevlerle sıfırlamak istersen %20 kaybın olur ve tabı yanında paranda gider 32335 adet spyi gerikazana bilirsin... Tabi silkle alınanlarda %100 geri kazanabilirsin ama dunyanın silk gider Twisted Evil
İçi boş 80 lvl Pacheon için gerkli sp : 44826
80lvl full Pacheon için gerkli sp : 150117
Açılması gereken skiler içinse bu topicden bulabilirsin http://www.extraloob.com/forums/viewtopic.php?f=101&t=16393
Açılması gereken skiler içinse bu topicden bulabilirsin http://www.extraloob.com/forums/viewtopic.php?f=101&t=16393
şafak yapma gözünü seviyim lanet pacheonu açma glavie her zmn en iisi dir cold kalsın boş wer bi lordu kesmek için pacheon 80 yapılmaz yaptın diyelim 90 lwl gelince ne yapcan bu seferde elektirigi mi sıfırlıycan bu ları bi düşün öle pacheonu aç
şafak yapma gözünü seviyim lanet pacheonu açma glavie her zmn en iisi dir cold kalsın boş wer bi lordu kesmek için pacheon 80 yapılmaz yaptın diyelim 90 lwl gelince ne yapcan bu seferde elektirigi mi sıfırlıycan bu ları bi düşün öle pacheonu aç
ok Açmıyom Very Happy Vaz Geçtim de Sen kimsim ?
Cold skillini senın gösterdığin gibi açmak için 40419 sp ihtiyacan olur. Sen bunları potcudan aldığın görevlerle sıfırlamak istersen %20 kaybın olur ve tabı yanında paranda gider 32335 adet spyi gerikazana bilirsin... Tabi silkle alınanlarda %100 geri kazanabilirsin ama dunyanın silk gider Twisted Evil
600m Harcadık Chara bi 200 Daha Harcarız Alırız Silk O Sorun DeGilde Baya Ugraşcaz Vaz Geçtim 😊
Saol Kardeşim yaw Çok Makbul Geçti extraokk
Tan sen Herc. de oynuyon dımı?
ewt Kardeş Hercules te Oynuyorum Ne Oldu ?
natFB
rica ederim.... Mr. Green kahvekeyfi
natFB
he ok Vaz Geçtim Dedigim Gibi
Kitliye Bilirsiniz Arkadaşlar Bu Konuyu Çok Saolun extraokk
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap