Icerige atla
Extraloob

Peak'in büyük bir hızla viral olan reklamı

· 17 Yanıt · 3.7K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

Her kanalda aynı anda yayınladılar 😊
17 Yanıt
RanstaMonsta
Bu reklamdan sonraki en iyi reklam sanırım 😄

Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

Reklam bir türlü bitmeyince bende en uzun reklam yapacaklar diye düşünmüştüm ama ona el atmamışlar 😊
ExcI
ExcI ⭐ 10y

bunlar CIA oyunu bizi çayla oyalamaya çalışıyorlar.

Her kanalda aynı anda yayınladılar :)

Kanal V 'de var mıydı? 🍿
K0mpedan
K0mpedan ⭐ 13y
Çalıntı olması üzdü 😞
Maynard
Maynard ⭐ 14y
Ne kadar alıntı olursa olsun, saatlerdir TT + dillerden düşmeyen bir peak reklamı var ve sonuna kadar da hak ediyor. 41 kanaldan aynı anda reklam vermek yüreğinin içinde okkalı ₺'ler yatması gerek. Buda kazanılan parayı yemekle-car çur etmekle değil reklama ayırmakla geçer.

Başarılı 🍺
.net ve photoshop sorunlarınızı pm atabilirsiniz.
D
Doma$no ⭐ 18y
Direk audi aklıma geldi ama 41 kanalda aynı anda yayınlanması beğendim. Lipton'un ve Filliboya' nın kadınlar günü reklamları daha başarılı bence.
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
peak.png

Reklamın çalıntı olduğunu Peak'te doğruladı, anlaştıkları reklam ajansına dava açtıklarını duyurdular. Gerçekten güzel bir çalışmaya gölge düşürdü...

Dosyalar (1)
ExcI
ExcI ⭐ 10y
Reklam yazılım ile ilgili yayınlayan da yazılım şirketi. Yazılımla ilgili başka bir şirkete böylesi bir reklamı kendilerinin yapmaması ve
Reklam şirketinin böylesine hata yapması garip.
bu işte başka bir şey var:detective:
K0mpedan
K0mpedan ⭐ 13y
Okuldaki kafenin çay veren abisiyle konuşuyoruz. Adam televizyona bir şey girdi sanıp fişi çek-tak yapmış. Bize fazla geldi galiba 😄
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
peak.png

Reklamın çalıntı olduğunu Peak'te doğruladı, anlaştıkları reklam ajansına dava açtıklarını duyurdular. Gerçekten güzel bir çalışmaya gölge düşürdü...

karın ağrısı falan deyince dalga geçiyorlar sanmıştım. Ciddilermiş.
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
karın ağrısı falan deyince dalga geçiyorlar sanmıştım. Ciddilermiş.

Bu tarz ajanslara deli para akıtılıyor , böyle "kreatif" fikirler sunmaları için. Bu kadar para harcadıkları fikrin çalıntı çıktığını duymak gerçekten karın ağrısı yaratır. Ajansı seçmek, gelen fikirleri değerlendirmek bile başlı başına berbat ve uzun bir süreç şirketler için. Adamlar sonuna kadar haklı.
ExcI
ExcI ⭐ 10y
itiraf ediyorum sevdiğim çizgi film için sabahları erken kalkıyordum (bu doğru)
Samurai-X & Hayalet Avcılarısadnessla1
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Bu tarz ajanslara deli para akıtılıyor , böyle "kreatif" fikirler sunmaları için. Bu kadar para harcadıkları fikrin çalıntı çıktığını duymak gerçekten karın ağrısı yaratır. Ajansı seçmek, gelen fikirleri değerlendirmek bile başlı başına berbat ve uzun bir süreç şirketler için. Adamlar sonuna kadar haklı.

Şimdi audinin reklamı izledim. Müzik bile aynı yuh 😄
Maynard
Maynard ⭐ 14y
Reklam yazılım ile ilgili yayınlayan da yazılım şirketi. Yazılımla ilgili başka bir şirkete böylesi bir reklamı kendilerinin yapmaması ve
Reklam şirketinin böylesine hata yapması garip.
bu işte başka bir şey var:detective:

Sorunda bu zaten adamlar yazılım şirketi neden reklam videosu ile uğraşsınlar? İşi, işi bilen üstadlarına bırakacaksın ki kaliteli olsun.

+ uğur abimizin dediği gibi ve 41kanalı 2dakikalık 'aynı dakika aralığına reklam sığdırttmak' kolay bir iş değil ₺_₺ o kadar para akıttıktan sonra özgün birşey istemeleri tabi ki hakları.
.net ve photoshop sorunlarınızı pm atabilirsiniz.
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Şimdi audinin reklamı izledim. Müzik bile aynı yuh :D

Aynen öyle, kod konsepti aynı olabilir bunda bir sıkıntı yok ama müziğin dahi aynı olması bariz çalıntı olduğunu gösteriyor. Millet tutup biri html ile yazılmış birisi kütüphane çağırmış bunlar aynı değil gibi garip garip yorumlar yazmış , güldürdü 🤣
ExcI
ExcI ⭐ 10y
telif hakkı meselesinin de cıvkı çıkmış. geçen twich te müzik açtım telif yemiş video. Sanki hazine den çaldım. sokakta herkes dinliyor zaten.. birde ötv ödüyoruz..
KDV dahil ₺820.000 araca %160 ötv almaları kadar saçma. Teker üretemezler bir de aldıkları orana bak 🙄
bu meyve-sebze de de kesin vergileri düşürdükten sonra domates ₺3 olmuştur..

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: