Icerige atla
Extraloob

Pc'den Anlayanlar İçeri

· 30 Yanıt · 2.2K görüntüleme
_
_By_DaDaSsS_ OP ⭐ 17y
İşlemci Marka ve Modeli : AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4000+ 2.11 Ghz 1.00 Gb Ram

Ekran Kartı: Radeon X1550 Series.

Bu makina benim 5-6 yıllık makinam içinden hicbir şey değiştirmedim. Şimdi ise ekleme yapmak istiyorum acaba 1 gb veya 2gb ram ekletsem sro'da client olarak kac acabilirim suanlık zorlasam 3 acıyo xD oda bi dc verirse pc donuyor.Hedefim 8 tane kasmadan acmaması için neleri değiştirip neleri eklemem lazım şimdiden teşekkür ederim. 😘
30 Yanıt
H
Hyperion ⭐ 17y
direk pc yi değiştir bence ^^
L
LordDamn ⭐ 16y
ekran kartı ve ram değiştir 😊
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
İşlemci Marka ve Modeli : AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4000+ 2.11 Ghz 1.00 Gb Ram

Ekran Kartı: Radeon X1550 Series.

Bu makina benim 5-6 yıllık makinam içinden hicbir şey değiştirmedim. Şimdi ise ekleme yapmak istiyorum acaba 1 gb veya 2gb ram ekletsem sro'da client olarak kac acabilirim suanlık zorlasam 3 acıyo xD oda bi dc verirse pc donuyor.Hedefim 8 tane kasmadan acmaması için neleri değiştirip neleri eklemem lazım şimdiden teşekkür ederim. 😘

5 yılın pc'si hiç modifiye edilmemiş lakin sro 5 yılda kaç tane update atladı ve görsellik nerelerden nerelere geldi bu bağlamda hyp kısa ve net demiş o pc'yi kuzeninize hediye edin kendinize yeni bir pc alın lütfen ^^
S
SilentLord ⭐ 17y
3 Gb ram daha eklersen 8 Tane açılabilir tahminimce (:
_
_By_DaDaSsS_ OP ⭐ 17y

3 Charda En Yüksek kalitede oynuyorum Cözünürlük 1280 * 1024
H
Hyperion ⭐ 17y

ram de alsan 8 çar açamaz o işlemci ^^
_
_By_DaDaSsS_ OP ⭐ 17y

ram de alsan 8 çar açamaz o işlemci ^^

Beni en cok sıkıştıran ram sanırım.İşlemci fazla zorlanmıyor.
P
ParduS_ ⭐ 19y

sro=ram+cpu
_
_By_DaDaSsS_ OP ⭐ 17y

sro=ram+cpu

😎
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
zorlamaz zaten direk yanar. 🎅
H
Hyperion ⭐ 17y
zorlamaz zaten direk yanar. 🎅

🎅 🎅

post kasıcaana oyuna gir 😄
_
_By_DaDaSsS_ OP ⭐ 17y
Yanmaz yanmaz daha tamire gitmedi neleri değiştiriyim tam olarak para sorun değil ^^
H
Hyperion ⭐ 17y
para sorun deilse yeni pc al işte ^^
H
hanry006 ⭐ 16y
Aynı tmamen aynı pc 😊

PS: Benım ekran kartı 3 defa yandı uzerındekı yine Orjınal markanın aynısı 😊

PS2: Önerım Ram ı deıstır. Herkes CPu dıyor ama 3 car actıgımda Cpu %50 anca calısıyor ram ıse %92 lere kadar cıkıyor. Ramı guclendır ki aynısını Yapıcam. Fakat Lanet Samsung Ram Samsungdan baska Bı ramı kabul etmıyor ^^ Ettıremedım 😊
H
Hyperion ⭐ 17y
Aynı tmamen aynı pc 😊

PS2: Önerım Ram ı deıstır. Herkes CPu dıyor ama 3 car actıgımda Cpu %50 anca calısıyor ram ıse %92 lere kadar cıkıyor. Ramı guclendır ki aynısını Yapıcam. Fakat Lanet Samsung Ram Samsungdan baska Bı ramı kabul etmıyor ^^ Ettıremedım :)

samsung dan başka rami kabul etmiyor diye bir dünya yok ta ^^

arkadaş 8 çar açıcam diyo 😄 3 çarda cpu %50 ile 8 çarda düşünemiyorum
H
hanry006 ⭐ 16y
Aynı tmamen aynı pc 😊

PS2: Önerım Ram ı deıstır. Herkes CPu dıyor ama 3 car actıgımda Cpu %50 anca calısıyor ram ıse %92 lere kadar cıkıyor. Ramı guclendır ki aynısını Yapıcam. Fakat Lanet Samsung Ram Samsungdan baska Bı ramı kabul etmıyor ^^ Ettıremedım :)

samsung dan başka rami kabul etmiyor diye bir dünya yok ta ^^

arkadaş 8 çar açıcam diyo 😄 3 çarda cpu %50 ile 8 çarda düşünemiyorum

8 car ıcın ekran kartıda musade etmez cpuda haklısın 😊 ama Ram i 3 gb yaparsa rahat 5 clıent e gırebılecektır 😊

PS2:Ev arkadasımda 4 cekırdek 4 gb ramlı 1gb ekran kartlı ıntel makına var 8 carda bazen oda sorun yasıyor 😊 [İşletım sıstemı vısta]
_
_By_DaDaSsS_ OP ⭐ 17y
Yok yahu Cpu'ya bakıyorum %4-12 arası gidip geliyor yoksa yanlıs mı bakıyorum 😄 bi ss atayım isterseniz.
H
Hyperion ⭐ 17y
bi ss pls 😄
H
hanry006 ⭐ 16y
Yok yahu Cpu'ya bakıyorum %4-12 arası gidip geliyor yoksa yanlıs mı bakıyorum 😄 bi ss atayım isterseniz.

4-12 mi 😊 Bro senın Pc PRO2000 MARKA DEILmı anladıgım kadarıyla 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: