Konu açmayı sevmem ama mecbur kaldım
Silkroad oynarken pc kapanıyor direk fişi çekermiş gibi sonra açmaya çalıştuğımda açılmıyor 5-10dk sonra açılıyor
bide bir kere CPU Fan error vermişti
başka forumlarda kasayı temizle dediler temizledim 18lik kız gibi pırıl pırıl oldu gene sorun aynı...
şuan içine vantilatör tutuyorum 1 saat falan idare ediyor ne yapmalıyım bilen varsa cvp verebilirmi Embarassed
Pc SRO oynarken kapanıyor!....
· 5 Yanıt · 4.7K görüntüleme 0 okuyor
5 Yanıt
aynısı bendede oluyodu RAM degişecek BAŞKA YOLU YOK
başka yorum yazmyın gerek de yok RAM degişecek o kdar ben 10 gün saçımı başımı yoldum herşeyi degiştirdim olmadı en son RAM degiştir jett gibi oldu !!!
başka yorum yazmyın gerek de yok RAM degişecek o kdar ben 10 gün saçımı başımı yoldum herşeyi degiştirdim olmadı en son RAM degiştir jett gibi oldu !!!
Konu açmayı sevmem ama mecbur kaldım
Silkroad oynarken pc kapanıyor direk fişi çekermiş gibi sonra açmaya çalıştuğımda açılmıyor 5-10dk sonra açılıyor
bide bir kere CPU Fan error vermişti
başka forumlarda kasayı temizle dediler temizledim 18lik kız gibi pırıl pırıl oldu gene sorun aynı...
şuan içine vantilatör tutuyorum 1 saat falan idare ediyor ne yapmalıyım bilen varsa cvp verebilirmi Embarassed
Fan ini değiştirmen lazim Fan işlemciyi Soğutmuyor ve böylece İşlemci de Kendini Korumak için Kendiliğinden Kapaniyor Wink
M
MonteCarlo
⭐ 18y
CPU FAN değiştir Wink
_
_HaNNiBaL_
⭐ 19y
Bir ara bendede oldu detective
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap