Icerige atla
Extraloob

Pc özellikleri ile kaç adet sbot açılır ?

· 11 Yanıt · 3.6K görüntüleme
H
hatecrew OP ⭐ 15y
Suanki bilgisayarımın özellikleri bunlar . kasmadan sorunsuz 3 tane acıyorum ve 4. de yavaşlayama başlıyoru.Bu özelliklerle en fazla ve ideal olarak kaç tane karakter açabilirim ?

Not: 512 mb ekran kartım var.

11 Yanıt
M
M ' BiLGiN ⭐ 19y
2. Acarsın 3den sonra kasmaya Başlar Hacım ..
H
hatecrew OP ⭐ 15y
3 tane zaten sorunsuz acıyorum . maksadım söyle 8'li pt kurmak 😜
X
Xanthos ⭐ 19y
4 karakter açabilirsin ama herhangi birisi teleport olur, oyundan dc olup tekrar girmeye başlarsa bilgisayar aşırı yükten kilitlenebilir. 5 karakter teleport olmadan,botlar başlatılmadan çalışabilir.
H
hatecrew OP ⭐ 15y
soruyu sormuşsun cevabıda vermişsin yapacak bişey yok
3 açarsın 3 ten sonra kasar pc 😴

Alternatif programlar vardı eskiden .. Ram belleği temizleme vs gibi programlar kullanılsa acaba daha farklı sonuç alınırmı 🙄
X
Xanthos ⭐ 19y
soruyu sormuşsun cevabıda vermişsin yapacak bişey yok
3 açarsın 3 ten sonra kasar pc 😴

Alternatif programlar vardı eskiden .. Ram belleği temizleme vs gibi programlar kullanılsa acaba daha farklı sonuç alınırmı 🙄

geçici çözümler işine yaramaz kalıcı çözüm bilgisayarını upgrade etmekten geçer.
F
SbotMod çıktı.Clientless olarak kullanabiliyosunuz.Fakat sbottan ekstra olarak 7TL ücreti vardır.Ne kadar aktif olur orası bilinmez.Ama pc sistemi fazla çar kaldırmayanlar için varolduğu sürece gayet kullanışlı bi program.
H
hatecrew OP ⭐ 15y
şöyle bir sorunum daha var diğer pc nin özellikleri Quard core 4 gb ram 1 gb ekran kartı . 3 chardan sonra rami bitirip bilgisayarı aşırı derecede yavaşlatıyor . bunun nedeni ne olabilir ki :S
H
hatecrew OP ⭐ 15y
SbotMod çıktı.Clientless olarak kullanabiliyosunuz.Fakat sbottan ekstra olarak 7TL ücreti vardır.Ne kadar aktif olur orası bilinmez.Ama pc sistemi fazla çar kaldırmayanlar için varolduğu sürece gayet kullanışlı bi program.

aylık olaraktır mutlaka oda 😊
L
Lagroad ⭐ 19y
kardeşim bence 8 tane silkroad açabilirsin neden diye sorarsan ati x9550 256 ekran kart 2.26 işlemc 1gb ram ile ayrıca açtıklarını çeşitli programlar ile minimize yani çözünürlüğünü düşürerek yada pencere modunda küçülterek 8 sayısına ulaşabilirsin 😉

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: