Uzun bir aradan sonra sizler için önemli bir başlık daha..
Yeni bir virüsün yayıldığı uyarısını siz EXL kullanıcılarına bildirmek isterim.Virüsün adı NWiN 27.Fransız bir bilgisayar korsanı tarafından yazılmış ve amacı ise sabit diskinizi çökertmek ve kişi listenizde kişileri ele geçirmekmiş.[Ben pek inanmadım ama.]Virüsü keşfedenler ise; Microsoft ve Norton..
Şu anlık bir panzehir veya fix gibi birşey yapılmamış ama virüsten korunmak için e-postanıza gelecek "Matrix'e Hoşgeldiniz!" adı altında yayınlanan bir sunu dosyası [.pps]'nı sakın kabul etmeyiniz.
Sunu dosyası önce size 10 saniyelik bir çizgi film izletip, "HARD DiSKiNiZ BiTTi" diye bir uyarı geliyor ve kişi listenizdekiler alınarak sabit diksinize zarar veriliyor...
Her ne kadar PC'nize zarar vermek amaçlı olsa da 10 saniyelik masum bir çizgi filmin ''zınk!'' diye kesilip, ''HARD DİSKİNİZ BİTTİ..'' yazması psikolojinizi de etkileyecektir..
Saygılarımla; DeAdLy_KaTaNa 👍
PC Kullananlara ciddi uyarı!!
· 11 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
yalannnn
2 yıl önce böyle bişey okumuştum sanırım..
gelen e- postaları okumam 1 ay kadar durur sonra silerim zaten facebook postalarından gözükmez hiç biri 😄
''zınk!'' diye kesilip, ''HARD DİSKİNİZ BİTTİ..'' yazması psikolojinizi de etkileyecektir..
hard diski bitmek.. lol
''zınk!'' diye kesilip, ''HARD DİSKİNİZ BİTTİ..'' yazması psikolojinizi de etkileyecektir..
hard diski bitmek.. lol
He bak o cümleyi bende pek çözemedim..
Her ne kadar inanmasanız da gördüm, ve dün bi arkadaşımda aynı sununun dosyaları bulundu..
Yani galiba henüz eskimemiş bir virüs.. Anlayana..
Yani galiba henüz eskimemiş bir virüs.. Anlayana..
bunu geçende bi yerde okumustum gerçekten var ama fixlenmedi daha dedigin gibi vede googleden bulasan yeni bir virüs cıktı bu virüsa tıpatıp benziyor onun tek farkı komple pcni çöpe atmasnı saglıyor sisyemi bilinmeyen yönergeye sokuyor ve HDD iflas edip diyer parçalarada yükleniyor dikkat etmek lazım zaman kötü 😊
Külliyen yalan 😄
Ama tedbiri elden bırakmamak gerekiyor tabi
Ama tedbiri elden bırakmamak gerekiyor tabi
Ne yazık ki külliyen yalan değil..
Bana galiba matrixle ile ilgili bi mail geldiğini hatırlıyorum ama zaten ben maillerin içindeki dosyaları açmam
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap