Icerige atla
Extraloob

pc kapalı iken sroda kasmak

· 16 Yanıt · 1.6K görüntüleme
C
Cynosure OP ⭐ 19y
arkadaşlar bi program vardı pc kapalı iken sroda lvl kasma programı aradım bir türlü bulamadım acaba nerde bulabilirim o programı yardım lütfen..
16 Yanıt
B
black_gold ⭐ 19y
öle bişi olcanı sanmıyorum ama varsada dört gözle bekliyorum programı
C
Cynosure OP ⭐ 19y
ya var ben gördüm sitede ama nerde olduğunu bulamıyorum bir türlü yardımcı olacak biri yokmuu ?
L
ya var ben gördüm sitede ama nerde olduğunu bulamıyorum bir türlü yardımcı olacak biri yokmuu ?

o pc kapalıyken değil. clienti açmadan chara girebilme ve başka charla power lvl yapma programı...
dediğin gibi bir program olmasının imkanı yok öle saçma şey olmaz...
C
Cynosure OP ⭐ 19y
var yaw var eminim bi yerde okudum bu sitede pc kapalı iken silkroad kassın diye eminim
B
black_gold ⭐ 19y
yaw pc kapalıyken programda çalışmazz
S
SwitchBack ⭐ 19y
aynı programı bende gördüm aynı dediğin gibi anLatıyordu ama pc kapaLıyken internet bağLantısı kopuyordu bu yüzden program çaLışmıyordu 😉
C
Cynosure OP ⭐ 19y
hmm ok kardeş
D
DaRKWaTcH ⭐ 19y
ya akıl war mantık war pc kapalıyken program calısır mı hic ?
B
BlackLighT ⭐ 19y
sanırım sen pcyi beklemede bırakmayı diyon geçende arkadaş yazdıydı ☕
M
mavi_ ⭐ 19y
zahuahuah yenisin galina alışırsın..^^
H
HeLL_SpY ⭐ 19y
clientless miydi acaba?
C
Cynosure OP ⭐ 19y
evet o program galiba clientss hatırlıyorum
M
mavi_ ⭐ 19y
böyle bir program yok beyler aklınızdan çıkarın 😊 botu yanlış anlamışsınızdır monitör kapalı kalabilir..
X
Xanthos ⭐ 19y
Silkroadonline,Ogame gibi bir oyun değildir. Online oynayabildiğimiz oyundur. Yani oyundan çıktığınız anda işiniz biter. Bilgisayarınız kapandığında,internet bağlantınız kesildiğinde oyunda nerde kaldıysanız, joymax database' e kaydedilir.Siz oyuna giriş yaparken bu database aktifleşir.

Ogame tarzı oyunlarda bilgisayarı kapatsanızda sistem kendini devam ettirir. Saldıraya uğrayabilir ya dasaldırabilirsiniz.
T
t3trat ⭐ 18y
ya o program silkroadtı yüklemeden pc açıkken çalışıyor olmasın ?

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: