arkadaşlar bi program vardı pc kapalı iken sroda lvl kasma programı aradım bir türlü bulamadım acaba nerde bulabilirim o programı yardım lütfen..
pc kapalı iken sroda kasmak
· 16 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
B
black_gold
⭐ 19y
öle bişi olcanı sanmıyorum ama varsada dört gözle bekliyorum programı
ya var ben gördüm sitede ama nerde olduğunu bulamıyorum bir türlü yardımcı olacak biri yokmuu ?
L
LegendTurks
⭐ 18y
ya var ben gördüm sitede ama nerde olduğunu bulamıyorum bir türlü yardımcı olacak biri yokmuu ?
o pc kapalıyken değil. clienti açmadan chara girebilme ve başka charla power lvl yapma programı...
dediğin gibi bir program olmasının imkanı yok öle saçma şey olmaz...
var yaw var eminim bi yerde okudum bu sitede pc kapalı iken silkroad kassın diye eminim
B
black_gold
⭐ 19y
yaw pc kapalıyken programda çalışmazz
S
SwitchBack
⭐ 19y
aynı programı bende gördüm aynı dediğin gibi anLatıyordu ama pc kapaLıyken internet bağLantısı kopuyordu bu yüzden program çaLışmıyordu 😉
hmm ok kardeş
ya akıl war mantık war pc kapalıyken program calısır mı hic ?
B
BlackLighT
⭐ 19y
sanırım sen pcyi beklemede bırakmayı diyon geçende arkadaş yazdıydı ☕
zahuahuah yenisin galina alışırsın..^^
clientless miydi acaba?
evet o program galiba clientss hatırlıyorum
böyle bir program yok beyler aklınızdan çıkarın 😊 botu yanlış anlamışsınızdır monitör kapalı kalabilir..
Silkroadonline,Ogame gibi bir oyun değildir. Online oynayabildiğimiz oyundur. Yani oyundan çıktığınız anda işiniz biter. Bilgisayarınız kapandığında,internet bağlantınız kesildiğinde oyunda nerde kaldıysanız, joymax database' e kaydedilir.Siz oyuna giriş yaparken bu database aktifleşir.
Ogame tarzı oyunlarda bilgisayarı kapatsanızda sistem kendini devam ettirir. Saldıraya uğrayabilir ya dasaldırabilirsiniz.
Ogame tarzı oyunlarda bilgisayarı kapatsanızda sistem kendini devam ettirir. Saldıraya uğrayabilir ya dasaldırabilirsiniz.
ya o program silkroadtı yüklemeden pc açıkken çalışıyor olmasın ?
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap