arkadaslar bende asus p5kpl-am se anakart var pc de 1 tane ram takılı 2. ram takcam kabul etmıyor mh z leride aynı eski ramı söktüm diğerini taktım gene olmuyor arkasın pc sinden ram kopardım benım pc ye taktım gene olmuyor kısacası eski ramından baska hiç ram kabul etmıyor pc:) xp yüklü pc de eski ram 1 gb dır baska denediklerimde 1g vede ddr2 ama olmuyor:=) bazıları bios güncellemesi yap diyolar acaba düzelirmi vede bios güncellemesi nasıl olur::)
pc başka ram kabul etmiyor
· 10 Yanıt · 13K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
Kalkandelen
⭐ 17y
ram i taktıktan sonra bilgisayar açılıyor mu ?
malesef acılmıyor ama fanların hepsi calısıyor ekranı gelmıyor siyah kalıyor
X
xlorxlarge
⭐ 18y
başka bi ram dene takmaya çalıştığın ramdan kaynaklı olabilir
Kalkandelen
⭐ 17y
ram i tam olarak taktınmı ? bende dün yeni ram aldım ve ram i tam takamamışım aynı ekran bendede vardı onun için ram i tam taktıgına emin ol. dün aynısını bendede oldu çünkü ondan biliyorum 😊 eğer sorun onda da yoksa ramların birbirne uyumsuz. iki ram i nide al bilgisayarcına git aynı uyumlu ram versin:) olmadı kasayı götür 😊
ram i tam olarak taktınmı ? bende dün yeni ram aldım ve ram i tam takamamışım aynı ekran bendede vardı onun için ram i tam taktıgına emin ol. dün aynısını bendede oldu çünkü ondan biliyorum 😊 eğer sorun onda da yoksa ramların birbirne uyumsuz. iki ram i nide al bilgisayarcına git aynı uyumlu ram versin:) olmadı kasayı götür :)
2 ramla derdim yokki tek ramı da kabul etmıyor yanlıs takmaktan olsa eskisinide yanlıs takarım.d
G
Guns N' Roses
⭐ 15y
BIOS güncelle.
T
Tony Montana
⭐ 18y
BIOS Güncelle veya ram slotunu değiştir.
BIOS Güncelle veya ram slotunu değiştir.
git gel 2 slot var bios güncellemeyide acaba kendim yapabilirmiyim:D
hala çözüme ulaştıramadılar herhalde seni bekle bilen biri gelir 😜
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap