Icerige atla
Extraloob

PayPal Donate ile Extraloob.Com Ailesine Yardım Kampanyası

· 53 Yanıt · 8.5K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
:idea: :idea: PayPal Donate ile Extraloob.Com Ailesine Yardım Kampanyası :idea: :idea:

Sitemiz extraloob.com sınırlarını fazlasıyla aşmış bulunmakta olup muazzam rakamlarla yayın vermektedir, hazır hepimiz paypal hesabı kullanıyoruz ekonomisi güçlü olanlar sitemize yardım etmek isteyenler buradan bizlere destek olabilirler, bizlere destek olmak için yukardaki butona tıklayınız.

- Resim Silinmiş.
53 Yanıt
T
TitusPullo ⭐ 19y
Hayde Beyler pamuk eller cebe. Gönlünüzden ne koparsa yapın birşeyler (:
Q
Quincey ⭐ 18y
A
archer96 ⭐ 18y
A
Audrey ⭐ 19y

😁 😁 😁
S
SilenTT ⭐ 19y
ne için yardımda buluncağımızı anlayamadım 🙄 biraz daha açıklama fena olmaz
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
sitemiz için yardım, sitemiz artık çok büyük meblağlar sayesinde yayında duruyor buna ufakta olsa destek vermek amacıyla yapılmıştır bu kampanya.
S
SilenTT ⭐ 19y
credi kartım ve paypal hesabım olsaydı yapabildiğim kadar yardım yapardım ama daha yaşımız tutmuyo 🙄
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
ok canımcım düşünmen yeterli çok teşekkürler.
_
_VioLance_ ⭐ 19y
Yardım Ederdim Ama Paypalda Banladılar Beni Silkde alamıyorum oyy oyy
O
Old School ⭐ 19y
Ya benimde yaş tutmuyor paypal için yoksa extralooba bağışta kesinlikle bulunurdum bu arada güzel düşünce sizleride tebrik ederim
A
AmiP ⭐ 19y
valla benim ne credi cartım var nede pay palda hesabım o yüzden bi yardımda bulanımıcam :?
_
_CaspeR_ ⭐ 19y
okan abi güzel olmuş ama bida yeni pencerede açılsa çok iyi olur siteden direk geçiş yapyıorr siteye bida giriş yapmak gerekiyorr yeni pencerede açılsaa daha ii olmazmı
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
hmm jiggy ne diyor bu casper kuzum doğrumu 😜
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
okan abi güzel olmuş ama bida yeni pencerede açılsa çok iyi olur siteden direk geçiş yapyıorr siteye bida giriş yapmak gerekiyorr yeni pencerede açılsaa daha ii olmazmı

Sağ Tuş Tıklayıp Yeni Pencerede Aç De ^^
T
TitusPullo ⭐ 19y

Hiç Tıkalmadığın nerden belli 😁 Yeni tagda veya başka pencerede açılmıyor 👴
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
lol
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

O Zaman Ctrl + N Yapıp Bassın 😁

(Kıvırma Mod'una Geçtim Biraz Ama Neyse 😜 😆 )
P
Pennywise ⭐ 19y

muahahha iyi yakaladın 😁
A
Audrey ⭐ 19y
hehehe bende 3000$ maksat sitemiz kalkınsın :P:P

bişey sorcam bu para ne için ? fakirlere yardım ? sitedeki reklamlardan alınan para yetmedimi? yetmediyse koy reklam dha burdan para cıkmaz ? bu sorulara cevap verrmisiniz? ay bunu forum oyunlarında soruya soruyla cevap vermeyemi yazsaydım? daha iyi bir domain için haydi memberlar elele campanyasu yapak ? herkesden 1yetale çıksa yeter? jigsaw zenginsin at elini cebine? penny sende boş durma,? paypalım yok benim x)

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: