Icerige atla
Extraloob

Paylaşımlar için ...

· 22 Replies · 2.7K views
M
Matzeline OP ⭐ 19y
Sitemizde yapılan ve yayınlanan bazı büyük küçük paylaşımları diğer tüm sro siteleri kendilerine alıo ve exl yazısının üstlerine kendi isimlerini koyuyorlar.Kimsenin bizim paylaşımlarımıza alıntı die kendi sitelerinde koyan yok sanki kendileri yapmış gibi koyuyorlar exl paylaşımlarını.Kimsenin üstünden geçemeceği bi yazı lazım:) veya bu tür lisanslar lazım bize ki heryerde exl olsun
22 Replies
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
boydan boyaz www.extraloob.com yazılırsa ve sağ alt köşeye exl logosu konursa rahat ol onu değiştiremezler Wink

ayrıca bırak yapsınlar çalıntı olsun reklamımız artıyor böylelikle Twisted Evil Mr. Green
M
Matzeline OP ⭐ 19y
Öle Okan abi ama onlarda ne edip yapıp kendi site adreslerini yazıorlar.Dün Jigsaw ın bi kendi konusunu 2 ayrı sro sitesinde gördüm ve exl yazan yerleri silip kendi isimlerini yasmışlar. Mad
D
drotalion ⭐ 19y
daha kolayı var ufak bir scriple program çalışırken (örneğin T-Bot) oyunun çalıştığı anda sienin reklamını versin

Bu arada fikir benden çıktı yapma işi size ayit. Benim malesef uğraşacak vaktim yok...
M
Matzeline OP ⭐ 19y

daha kolayı var ufak bir scriple program çalışırken (örneğin T-Bot) oyunun çalıştığı anda sienin reklamını versin

Bu arada fikir benden çıktı yapma işi size ayit. Benim malesef uğraşacak vaktim yok...

Sen bence imzandaki site reklamını kaldırsan daha iyi olurk kanımca:)
D
drotalion ⭐ 19y
lol ii fikir de zamanım yoq diyorum admin arkadaşlar kaldırmak isterlerse kaldırırlar elbet ^^
Bu imzayı ben geçen sene yapmıştım...
Ya biride bana söylerse mutlu olurum T-bot un eskden trade bot özellii vardı o hala varmı?
M
Matzeline OP ⭐ 19y

lol ii fikir de zamanım yoq diyorum admin arkadaşlar kaldırmak isterlerse kaldırırlar elbet ^^
Bu imzayı ben geçen sene yapmıştım...
Ya biride bana söylerse mutlu olurum T-bot un eskden trade bot özellii vardı o hala varmı?

Malesef kahvekeyfi
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Öle Okan abi ama onlarda ne edip yapıp kendi site adreslerini yazıorlar.Dün Jigsaw ın bi kendi konusunu 2 ayrı sro sitesinde gördüm ve exl yazan yerleri silip kendi isimlerini yasmışlar. Mad

aciz ve zekası geri olan kişilerin mevzusunu yapmaya bile değmez girmeyin böyle hayattan tad alamamış insanların sitelerine bence.
M
Matzeline OP ⭐ 19y

aciz ve zekası geri olan kişilerin mevzusunu yapmaya bile değmez girmeyin böyle hayattan tad alamamış insanların sitelerine bence.

Ciğeri 5 para etmeyen adamlarla işimiz olmaz Okan abi zaten boşuna burda deiliz.Hertürlü ortam ve aktiflik var.Yaşasın Exl Yaşasın NWO headbang2ft9
B

boydan boyaz http://www.extraloob.com yazılırsa ve sağ alt köşeye exl logosu konursa rahat ol onu değiştiremezler Wink

ayrıca bırak yapsınlar çalıntı olsun reklamımız artıyor böylelikle Twisted Evil Mr. Green

viewtopic.php?f=215&t=31854
Mr. Green
M
Matzeline OP ⭐ 19y
Kardeşim onlarda yetmio adamlar hemen üstlerine kendi sitelerinin isimlerini yazıolar ama nese daha alıntı yapsınlar bizden biz en büyüğüyüz nslsa:)
P
pfffffff ⭐ 19y
soldan saga dogru yazdigimiz zaman ve logomuzuda koydugumuz zaman adam onu editlemeyede kalksa sitemizin adi asla aklinda cikmayacaktir ahahhaha Twisted Evil Cool
M
Matzeline OP ⭐ 19y

soldan saga dogru yazdigimiz zaman ve logomuzuda koydugumuz zaman adam onu editlemeyede kalksa sitemizin adi asla aklinda cikmayacaktir ahahhaha Twisted Evil Cool

İşte budur extrabeer
D
drotalion ⭐ 19y
E bir soru adamın aklından cıkıp cıkmayacaı adamı ne derece ilgilendiriyor??
Amacı adamın eğer çalmaksa birşeyi kimden çaldıı adamın umrunda bile olmayacaktır...
P
pfffffff ⭐ 19y
Birakin calsinlar biz iyi bir kadroyuz reklamsiz logosuz konu acan uyelerin daha konularini editliyor ve calinmamasi veya calindigi zaman bile bizim oldugu anlasilsin diye logolarimizi ve yazimizi ekliyoruz perde
_
_LeGraNd_ ⭐ 19y

+1905 Mr. Green
D
drotalion ⭐ 19y

Birakin calsinlar biz iyi bir kadroyuz reklamsiz logosuz konu acan uyelerin daha konularini editliyor ve calinmamasi veya calindigi zaman bile bizim oldugu anlasilsin diye logolarimizi ve yazimizi ekliyoruz perde

Kanka no comment bişey diemiom valla popcorn Wink
P
pfffffff ⭐ 19y
Yilbasinda gorusuruz Wink
H
Hepsinin aklı alıntıda kendileri bir paylaşım yapamıyorlar bize özeniyorlar...

Evil or Very Mad
M
Matzeline OP ⭐ 19y
Okan abi tek bulduğum şey sitedeki KİMBUTÜRK adlı kullanıcı hem burda ve hem e--li--t--e--de war ve burdaki sm leri ordada yayınıyor ve alıntı yazmıyor

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: