Party Form ^^
· 14 Replies · 1.3K views 0 reading
14 Replies
ee ne var bunda ?? 😱
bencede ne var bunda :S
D
desTibaa `
⭐ 17y
yaw adamın anlatmaya calıstıgı e de pt kurarak adam aranır mı bencede mantıksız siz aklı basında birinin böle yaptıgını gordunuz mu ?
ee ne var bunda ?? 8O
bencede ne var bunda :S
Çok normal, her gün bunun gibi 8-10 tane yazarım ben zaten. ☕
D
desTibaa `
⭐ 17y
demi ama cok normal acayip ya 😄
yaw adamın anlatmaya calıstıgı e de pt kurarak adam aranır mı bencede mantıksız siz aklı basında birinin böle yaptıgını gordunuz mu ?
iyide burda paylaşmasına ne gerek var ❓
I
infusserabLe
⭐ 18y
Burası Silkroad Screenshot & Video Bölüme Sence nerede paylaşmalıydı ☕
lol adam odasinin resmini koyuyor kimse bisey demiyor burda biriside karsilastigi bir durumu bizimle paylasmis niye paylastin denirmi
Burası Silkroad Screenshot & Video Bölüme Sence nerede paylaşmalıydı ☕
saçma bişi paylaşmasın
ne var ki bu kadar tepki gösteriyorsunuz topice? siz bizim her gün kaç tane saçma sapan topicle karşılaştığımızı, uğraştığımızı bir görseniz 😊
party matching bir reklam aracı olarak da kullanılıyordu zaten 😜 veya bir nevi global ^^
party matching bir reklam aracı olarak da kullanılıyordu zaten 😜 veya bir nevi global ^^
Sen daha iyisini paylaş o halde 😎 🕵️
Bundan başka ne paylaşsam daha iyi olur 😁
Bundan başka ne paylaşsam daha iyi olur 😁
Onu sen bulacaksın, ben sana söyleyeceğim kadar kendim de paylaşırım 👍
Log in to write a reply.
Log In