Icerige atla
Extraloob

party buff

· 11 Replies · 90K views
S
St_Anger OP ⭐ 19y
Mbot ile oyuna giriyorum sorun yok ama party bufflarını herşeyini ayarlıyorum ama resimdeki kırmızı ile çevrilmiş alana skilleri koyamıyorum skilli seçiyorum + ya basıyorum geçmiyor sizce neden olabilir ?

- Resim Silinmiş.

Uploaded with ImageShack.us
11 Replies
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
buflanacak kısma partyde olan oyuncuyu seçiyorsun
ondan sonra kendi buflarınız kısmına ekleye bilirsin istediğin skill'i
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Ufak bi görsel hazırladım verdiğim sayılar olay sırasına göre umarım yaparsın
S
St_Anger OP ⭐ 19y
Emeğine sağlık teşekkür ederim ama yine olmadı kendi bufflarnız bölümüne skiller geçmiyor :S
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Emeğine sağlık teşekkür ederim ama yine olmadı kendi bufflarnız bölümüne skiller geçmiyor :S

Party üyesini ekleyip ekledikten sonra üzerine tıklıyorsun ondan sonra kendibuflarınız kısmına eklemeniz lazım.
Spoiler
Ps:AYYILDIZ_TR adlı çara tıklanmış durumda fark ettiyseniz
S
St_Anger OP ⭐ 19y
Çok teşekkür ederim o sorunu hallettim ama başka bir sorun var 😄 buff basmıyor bu sefer 😞
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Çok teşekkür ederim o sorunu hallettim ama başka bir sorun var 😄 buff basmıyor bu sefer :(

Party bufu kullan seçeneklerini işaretledin dimi ?
S
St_Anger OP ⭐ 19y
evet işaretledim. aslında şöyle ben sadece bot ile girdiğim char sadece buff bassın istiyorum her şeyii ayarladım buff basmıyor. botun diyer özelliklerini açmadım bile kendine hp basma atack skilleri ne bileyim kasma bölgesini falan ayarlamadım bunun bi etkisi olabilirmi ?
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
evet işaretledim. aslında şöyle ben sadece bot ile girdiğim char sadece buff bassın istiyorum her şeyii ayarladım buff basmıyor. botun diyer özelliklerini açmadım bile kendine hp basma atack skilleri ne bileyim kasma bölgesini falan ayarlamadım bunun bi etkisi olabilirmi ?

olur tabi bölgeyi ayarlaman lazım
S
St_Anger OP ⭐ 19y
çok teşekkür ederim yardımların için hallettim sonunda
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
çok teşekkür ederim yardımların için hallettim sonunda

Önemli değil sana iyi kasılmalar 🍺

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: