I ImmorTaLGoD OP ⭐ 17y 16 yil once #1 Akrabalarından gelen zenginlikle yaşayan , birkaç program yapmaya çalışıp tutunamayan , taş gibi hatun'un sözlük anlamıdır.Bkz : Onunla yapılan se* ömrü uzatır TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
A Arcadia ⭐ 17y 16 yil once #2 ömrü uzatmak ne kelime ölüyü bile diriltir. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Mike Shinoda ⭐ 19y 16 yil once #3 Hiçte gideri olmayan sarışın, cılız, ahı gitmiş vahı kalmış tipli hatun. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X Xenas ⭐ 19y 16 yil once #4 Gazete haberi : Paris Hilton says : '' Ben kendimi aptal sarışın göstererek daha çok para kazanıyorum , aslında çok zeki birisiyim. '' ps : gerçektende iyi para kazanıyor 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E El Verano ⭐ 18y 16 yil once #5 Zariflik,guzellik..P. S; Herkesin zevki farklidir.Kimi ince,kimi balik etli, kimi balina..lol TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Nina Ricci ⭐ 17y 16 yil once #6 bana sadece Paris şehirini anımsatan bir isim. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil