Icerige atla
Extraloob

Pardon Modlar Konuya kİLİT VURUN LUTFEN

· 16 Yanıt · 1.4K görüntüleme
G
GrAngel OP ⭐ 19y
Arkadaslar Sry ben bi hata yaptım sinirlendirdi beni arkadasta PKKLILARA gıcık oluyorum oda pkklı oldu için delirtti beni tekrar Özür diliyorm hepinizden
16 Yanıt
B
BlackLighT ⭐ 19y
cocuk bunlar cocuk yok o ona salak der yok bu ona salak der
yaw su bayramda yapmayın yaw güldürtmeyin kendinize Mr. Green
S
sekapark ⭐ 19y
beyler bu arkadası dunyanın en salak en beyınsızı olarak kabul edıyoruz kendısının her yerı kapalıymıs got delıgı kulak delı burun delıgı kendısıde oyle soyledı ıste bana dıyoda kendısıne bakmıyo
G
GrAngel OP ⭐ 19y
Özür dilerim
B
BlackLighT ⭐ 19y
bu forum tartışma yeri değildir bir birinize hakaretlerinizi OMden yapabilirsiniz coluk cocuk hareketleri yapmayın lütfen . Neutral
G
GrAngel OP ⭐ 19y
Özür dilerim hepinizden Arkadaslar Sekapark üyelimle giren şerefsiz PKKLI HARİC hepinizden Özür...
B
BlackLighT ⭐ 19y
len sen burayı dingonun ağirimi sandın küfür ediyon modlar gereğini yapacaktır inş Rolling Eyes
G
GrAngel OP ⭐ 19y
bizde varken bu duruş emiceniz olsa buşş alayınız 5 KURUŞ ETMEZ KARADENİZDE PİC PKKLI
TÜRK VE İSLAM GÜNEŞİ BATMAS KARADENİZDE
C
Crisis ⭐ 19y
sen millete salak diyonda sen o adamdanda salaksın onuda biliyomusun ? Exclamation Exclamation Mad
G
GrAngel OP ⭐ 19y
Salak ben İst.da en Önemli okullardan birinde okuyorm salak olan biri oraya gidemes buda sana kapak olsun Wink
G
GrAngel OP ⭐ 19y
o en ezik okulda yani en salak ın bile gitti okulda alayı PKK LI
_
_CaspeR_ ⭐ 19y
konu kilit Exclamation Exclamation
B
BlackLighT ⭐ 19y
modlar afk herhalde yaw detective
C
Crisis ⭐ 19y
akıllısı bizi bulmazki Mad Mad Mad
_
_CaspeR_ ⭐ 19y
buraya yetkim yok malewsef bildirdim lütfen kouyu kapatınız Exclamation Exclamation
M
Morwena ⭐ 19y
Konu Haddini aşmış .Kilit.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: