Arkadaslar Sry ben bi hata yaptım sinirlendirdi beni arkadasta PKKLILARA gıcık oluyorum oda pkklı oldu için delirtti beni tekrar Özür diliyorm hepinizden
Pardon Modlar Konuya kİLİT VURUN LUTFEN
· 16 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
B
BlackLighT
⭐ 19y
cocuk bunlar cocuk yok o ona salak der yok bu ona salak der
yaw su bayramda yapmayın yaw güldürtmeyin kendinize Mr. Green
yaw su bayramda yapmayın yaw güldürtmeyin kendinize Mr. Green
beyler bu arkadası dunyanın en salak en beyınsızı olarak kabul edıyoruz kendısının her yerı kapalıymıs got delıgı kulak delı burun delıgı kendısıde oyle soyledı ıste bana dıyoda kendısıne bakmıyo
Özür dilerim
B
BlackLighT
⭐ 19y
bu forum tartışma yeri değildir bir birinize hakaretlerinizi OMden yapabilirsiniz coluk cocuk hareketleri yapmayın lütfen . Neutral
Özür dilerim hepinizden Arkadaslar Sekapark üyelimle giren şerefsiz PKKLI HARİC hepinizden Özür...
B
BlackLighT
⭐ 19y
len sen burayı dingonun ağirimi sandın küfür ediyon modlar gereğini yapacaktır inş Rolling Eyes
bizde varken bu duruş emiceniz olsa buşş alayınız 5 KURUŞ ETMEZ KARADENİZDE PİC PKKLI
TÜRK VE İSLAM GÜNEŞİ BATMAS KARADENİZDE
TÜRK VE İSLAM GÜNEŞİ BATMAS KARADENİZDE
sen millete salak diyonda sen o adamdanda salaksın onuda biliyomusun ? Exclamation Exclamation Mad
Salak ben İst.da en Önemli okullardan birinde okuyorm salak olan biri oraya gidemes buda sana kapak olsun Wink
o en ezik okulda yani en salak ın bile gitti okulda alayı PKK LI
konu kilit Exclamation Exclamation
B
BlackLighT
⭐ 19y
modlar afk herhalde yaw detective
akıllısı bizi bulmazki Mad Mad Mad
buraya yetkim yok malewsef bildirdim lütfen kouyu kapatınız Exclamation Exclamation
Konu Haddini aşmış .Kilit.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap