Lenneth OP ⭐ 19y 14 yil once #1 Haklaşık 5 dakikadır aralıksız kahkahalarla gülüyorum. makara: makara: makara: makara: 🙏 Argo içerir ^^Spoiler Special thx to Flexi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Mopneet ⭐ 18y 14 yil once #2 Ahahahaha. 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D djfko ⭐ 18y 14 yil once #3 ahahaha 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Lenneth OP ⭐ 19y 14 yil once #4 Çok dehşet güldüm yani ya, öyle böyle değil. Önümü alamadım makara: Special thx to Flexi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
lemonade ⭐ 17y 14 yil once #5 adsgsdfhsdgadf süper ya 😁 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
TurKKillS ⭐ 19y 14 yil once #6 Her ne kadar sevmesemde bir ülkenin (kendi ülkemizin) Başbakanına ''piç, şerefsiz vs sözlerin...'' söylenmesi saf edilmesi hiç hoş değil.Her ne kadar espiri amaçlı yapılsada.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
TurKKillS ⭐ 19y 14 yil once #7 . TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
bluesman ⭐ 17y 14 yil once #8 yarıldım 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Polgara ⭐ 17y 14 yil once #9 Güzel olmuş, siyasete çevirmeyin, bazı şeyler gülüp geçilmesi içindir. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Lenneth OP ⭐ 19y 14 yil once #10 Çöpe taşınmamak üzre, son kez off topic'e taşıyorum.ps: Siyasi tartışmaya gidilecek düzeyde birşey yok, abartmayın. 😉 Special thx to Flexi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil