Icerige atla
Extraloob

Paranormal Activity || Yorumum

· 13 Yanıt · 2.2K görüntüleme
B
Brown OP ⭐ 18y
Arkadaşlar daha dün gittim bu filme.Film pek korkunç sayılamaz çoğu kimse diyor aman çok korkunç dünyanın en iyi gerilim filmi falan filan.Filmin posterindede yazıyor sakın tek başına izleme diye.1. olarak adamlar hiç masrafa girmemiş bence sadece 1 adet kamera kullanmışlar.Sonuda çok saçma bitiyor sadece 1 ev 1 kamera kullanılmış.Şahsen ben beğenmedim...
13 Yanıt
C
CaLione. ⭐ 16y
Kardes Bnde ızLedım Bu fıLmı Accayip GuzeL bı fıLm bence (Ben netten Seyretmıstım)
C
CaLione. ⭐ 16y
Kardes Bnde ızLedım Bu fıLmı Accayip GuzeL bı fıLm bence (Ben netten Seyretmıstım Ayrıca Tek basıma 😱 😁 )
L
Leader ⭐ 19y
Karneyi aldıktan sonra giderim 😜
B
Brown OP ⭐ 18y
Karneyi aldıktan sonra giderim :P

Git hacım sende.Seninde yorumunu alalım 😜
S
Streltsi ⭐ 16y
Karneyi aldıktan sonra giderim :P

Eve uğramadan mı? 😈 😈
B
Brown OP ⭐ 18y
H
Heisenberg ⭐ 19y
Ben okula götürdüm sınıfça izledik. Kızların bi kısmı gece tırsmışlar bayağı ama erkekleri pek etkilemedi ☕
S
Bi filmi izlerken guluyordum beni pek etkilemedi 😄
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
filmi geceyarısı izledim açıkcası gerilimi güzel vermişler tek başınıza ve koca evde karanlıkta izlemek ürpertici oluyor ^^
J
Film bütcesi 10.000 $ + amatör kamera ile çekilmiş.
R
Rainmaker ⭐ 16y
Kara büyü ve Rec2 derim topicten kaçarım 😈
B
ByAti ⭐ 16y
flimin konusu Zaten Gerçek. Tek 1 kamera ile diyorsunuzda Zaten Konusu O. Bi kızın Peşine Musallat Olmuş bir şeyi Yakalamaya çalışıyorlar Ve Ne olduğunu Görmek istiyorlar O yüzden Kamera Alıyorlar eve.O kamera ilede çekiyorlar Fliminide AYnı O şekil yapmşlar Gerçekçi olsun diye.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: