evet arkadaslar persembe gunu saat 5 den beri softmode paralı calıstıramıorum sizlerden calıstıranınız varmı ???
ayrıca 0x33 ün sitesine de girilmior serverları patladı mı nolduysa Mr. Green
paralı softmodu calısan varmı su anda ?
· 32 Yanıt · 2.6K görüntüleme 0 okuyor
32 Yanıt
evet arkadaslar persembe gunu saat 5 den beri softmode paralı calıstıramıorum sizlerden calıstıranınız varmı ???
ayrıca 0x33 ün sitesine de girilmior serverları patladı mı nolduysa Mr. Green
sanırım senden ve benden başka kimse sm kullanmıyor. Ayrıca benim hala çalışmıo.
yok calışmıyor siteyede girilmiyor zaten
tamda ben uyeliğimi yeniden dun yapmıstım yani 4$ dun ödedim bizim para uçtu gibi
bnmde bugün bitiyordu üyelik Very Happy site açılsa en azından ne olup bittiğini anlarız ama o da yok :S
benimkide dün bitti acılsada ne var ne yok görsek kahvekeyfi
bi süre daha srobota devam o zaman tek çar kasmakda sıkıo artık yaw kahvekeyfi
sizin bari bugun yarin bitiyor ben ayin 30una kadar birden aldım 3haftalık ne olur ne olmaz kapatirlar falan diye paid kısmını ^^
ama evet ne 0x33 sitesi nede sm acilmiyor no response server hatasi veriyor dimi?
ama evet ne 0x33 sitesi nede sm acilmiyor no response server hatasi veriyor dimi?
bence yakında acarlar teknik calısma yapıyorlar sanırım detective
bekliyorum valla sm gittginden beri oyunu hemen hemen acmadim bile Very Happy
en fazla 2 gün siteye girilmiyordu kahvekeyfi uzadı bu iş
T
the_immortal
⭐ 19y
en fazla 2 gün siteye girilmiyordu kahvekeyfi uzadı bu iş
duyduğuma göre serverlarını hec lemişler, paralı alıp kullanan oldumu aranızda?
en son persembe gunu saat 5 sularında calısıodu sonra bi gitti daha gelmedi
ne güzel 2 car vardı biriyle tablet kasıyordum olmadı bu iş ne kadar bekliycez bakalım kahvekeyfi popcorn
bendede ne gusel 4 car vardı biriyle satıs yapıodum digerleriylede hem para hem item hem tablet hemde 4 lü party mi kuruodum şimdi işin gucun yoksa party party gez dur Mr. Green
Yok yok bu gecede gelmicek sm umitlerim yine suya dustu Crying or Very sad
arkadasler heralde site coktu bir sure gelmez bence hepimize gecmiş ola paralıya devam
ewt yaw bende daha yeni yaptırdım bizim paralar uctu gibi neyse mısıra dvm popcorn extrabeer =)))) serverarda sorun var herhalde no response server club
site geldi bot u indiremiyoruz sizde bu sorun varmı kahvekeyfi Crying or Very sad sm inmiyor sağdece
ben indirdim hepsini orda yazan yazilari okuyun gayet guzel anlatmislar tabi ingilizce bilmeniz lazim suan sorunsuz tıkır tıkır kasior
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap