Arkadaşlar acc.u yazdıktan sonra oyuna giriyorum ama o start yerine tıkladığımda şu hatayı veriyor. Paralı sm kullanıyorum. Neden böyle bir şey karşıma çıkıyor acaba?
Hata:
-Resim Silinmiş.
Paralı SM'deki Bir Hata...
· 8 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
M
Mustapha_TR
⭐ 19y
Sanırım onun cevabı 0x33 de mevcut. Aynı hatayı alan başkaları da vardı ss eklemişlerdi.
Bendede şöyle bi sorun var . loader.exe ye basıyorum bekliyorum bekliyorum. sro_client açılıyor ama bi türlü char ID ve PW ekranı gelmiyor. Sende var mı böyle bi sorun? Rolling Eyes
Bendede şöyle bi sorun var . loader.exe ye basıyorum bekliyorum bekliyorum. sro_client açılıyor ama bi türlü char ID ve PW ekranı gelmiyor. Sende var mı böyle bi sorun? Rolling Eyes
Sanırım onun cevabı 0x33 de mevcut. Aynı hatayı alan başkaları da vardı ss eklemişlerdi.
o hatayı bende de yapıo bazen x33te aradım ama bulamadım bu hatanın nedenini .. Rolling Eyes sen bulursan çözümünü burdan yaz lütfen bende ögreniyim
Bende başka bir hata veriyor. Start dediğimde ''Not Authorized'' bu hata ile karşılaşıyorum. detective
Bende başka bir hata veriyor. Start dediğimde ''Not Authorized'' bu hata ile karşılaşıyorum. detective
o zaman senin süren dolmus
mümkünü yok siteye girip baktıgımda süremin 14.09.2007 dolacağı yazıyor.
mü**ünü yok siteye girip baktıgımda süremin 14.09.2007 dolacağı yazıyor.
Malesef benim DLL dosyamı 0x33 site modları bloke etmiş bir uyarı almışım tek IP muhabbetine
tekrar DLL dosyasını indirmemi söylemiş mesaj atıp. Tekrar DLL dosyamı indirdim düzeldi.
mü**ünü yok siteye girip baktıgımda süremin 14.09.2007 dolacağı yazıyor.
sürenin ne zaman dolacağının nereden görebiliyoruz?
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap