Icerige atla
Extraloob

Paokmania'dan Fenerbahçe Yorumu

· 17 Yanıt · 1.6K görüntüleme
17 Yanıt
S
Streetwise ⭐ 19y
niang bak suratı eşek gibi çıkmış :D:D:D
C
summer7:
A
Apollon OP ⭐ 18y

makara: makara: makara:
E
EmmaW ⭐ 19y

😁
S
shneZee ⭐ 18y
Paok taraftarına da birşeyler demek lazım heralde ya mesela şimdi buraya yazılmaz aslında,
hani baş rollerinde Demet Akbağ,Altan Erkekli,Özgü Namal falan oynuyor anlayan anladı 😆
R
Paok taraftarına da birşeyler demek lazım heralde ya mesela şimdi buraya yazılmaz aslında,
hani baş rollerinde Demet Akbağ,Altan Erkekli,Özgü Namal falan oynuyor anlayan anladı 😆

ne demek gerekir pmden söylermisin düşün düşün bulamadım 😆
A
Absence ⭐ 19y

🎭 ne demek gerekir pmden söylermisin düşün düşün bulamadım 😆

iki kelime ikincisi
çocukları

Ayriyeten Türkiyede bunu görüp sevinecek insanların olması beni üzüyor başka bişi değil bunu trabzon taraftarı yapsın , galatasaray taraftarı yapsın üzülmem o kendi içimizde ama biz şu hristian köpeklere karşı birlik olamıyoruz ya ona üzülüyorum
A
Adith ⭐ 18y
Yunan-Almanlardan her zaman nefret etmişimdir. cool2:
C
Yunan-Almanlardan her zaman nefret etmişimdir. cool2:

+çeri

Birde şu yunan itlerinin yaptığına gülüyorsunuz ya ne diyim size.
H
hoLaaa ⭐ 18y

puahahahahaha yerlerdeyim resim harika yorum muhteşem 😁 😁
H
hoLaaa ⭐ 18y
]Ayriyeten Türkiyede bunu görüp sevinecek insanların olması beni üzüyor başka bişi değil bunu trabzon taraftarı yapsın , galatasaray taraftarı yapsın üzülmem o kendi içimizde ama biz şu hristian köpeklere karşı birlik olamıyoruz ya ona üzülüyorum

eğer dalga geçilmek zorlarına gidiyorsa adam gibi maç oynayıp o gavurları sahaya gömeceklerdi
R
]Ayriyeten Türkiyede bunu görüp sevinecek insanların olması beni üzüyor başka bişi değil bunu trabzon taraftarı yapsın , galatasaray taraftarı yapsın üzülmem o kendi içimizde ama biz şu hristian köpeklere karşı birlik olamıyoruz ya ona üzülüyorum

eğer dalga geçilmek zorlarına gidiyorsa adam gibi maç oynayıp o gavurları sahaya gömeceklerdi

arkadasım arkadas ne diyor sen ne diyorsun yahu daral:
A
Avasin ⭐ 17y

Arkadaşım futbolda herşey olabilir. Fenerin bu takımı yeneceğinin garantisi mi vardı? İyi olan kazandı işte ☕
T
TheCunninG ⭐ 19y
summer7:

👍
summer7: summer7: summer7:
R
Rochas ⭐ 16y
Fenerbahce yunan itleriyle önemli bir maça çıkıyor gs ve bjklıler yunanlı oluyor vay halimize 🙄
A
Avasin ⭐ 17y
Fenerbahce yunan itleriyle önemli bir maça çıkıyor gs ve bjklıler yunanlı oluyor vay halimize 🙄

çekememezlik 😁

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: