Icerige atla
Extraloob

pandora boxlar kayboldu mu ?

· 8 Replies · 1.8K views
P
perfectmagic OP ⭐ 17y
yaw bende 6 tane pandora vardı eventten sonra 100m den okutmayı düşünüyordum 6sıda kaybolmuş kutumdan acaba joymaxla ilgili bişey mi yoksa öldüde öylemi kutudan düşürdü anlamadım bilgi verebilicek varmı?
8 Replies
_
_UmuT_ ⭐ 18y
Her hangi bi yerde öldüysen kasandan düşmüş olabilir.
kasaga22
kasaga22 ⭐ 18y

Kardeş Sen Yanlış Anlamada Ne zmndan Beri Sro Oynuosun Hiç Bi yerde Ölünce Kasanddan item Düşerrmi Pandora Box lar Bundan 4 yıl önce flanda vardı event bitse bile onlar kalır yha biri charından çaldı yada üstündeyken düştü ama kasadan düşmesi İMKANSIZ
P
perfectmagic OP ⭐ 17y

Kardeş Sen Yanlış Anlamada Ne zmndan Beri Sro Oynuosun Hiç Bi yerde Ölünce Kasanddan item Düşerrmi Pandora Box lar Bundan 4 yıl önce flanda vardı event bitse bile onlar kalır yha biri charından çaldı yada üstündeyken düştü ama kasadan düşmesi İMKANSIZ

bence arkadaşta kasa derken üstümü kasdetti evet üstümden düşmüş sordum oyunda 😞 yazık oldu 6 tane pandoraya arkadaşlar üstünüzde gezmeyin tavsiye edilir ^^ o kadar elixir tablet pot pill arasından düşe düşe pandora düşüyor xD Ban joymaxxx xD
_
_UmuT_ ⭐ 18y

Düşey öyle bi düşerki apışıp kalırsın.
kasaga22
kasaga22 ⭐ 18y

Düşey öyle bi düşerki apışıp kalırsın.

Kardeş Sen Üstünden mi Diyorsun Yoksa Towndaki Kasadanmı Towndaki Kasadan Düşmesi İmkansız
G
@kasaga22
Üstünden demek istemiş arkadaş 👍
p.s:Üstünden düşmüştür.
C
Coq'RighT ⭐ 18y
yaf ne alaka üstünden düşmüştür benimde +5 stafım düşmüştü bottayken ama bankadan nasıl düşcek 😄

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: