Icerige atla
Extraloob

Paintle 5000 saatde yapılan resim inanıılmaz!!

· 28 Yanıt · 3.1K görüntüleme
O
oOKingOo OP ⭐ 19y
-Resim Silinmiş.

Alıntı...
28 Yanıt
T
Ehh Güzelmiş kahvekeyfi
L
LibLibi ⭐ 19y
OHA BIZIM PAINTLEMI Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
vay bizim su noob Painte bak Mr. Green
T
Torquel ⭐ 19y
PPPPPPPPPPAINT MI???
S
Shocked Shocked Shocked
Harika ( ama paintle yapıldıysa Cool )
M
MakmeN ⭐ 19y
paintle bole bisiy yapila bilceni sanmiorum
_
_AvRiL_ ⭐ 19y
paintle yapmaya hinç gerenk yoktu kine gelsinler esk adalara gece bir resim cekip gitseler bundan daha hoş ve daha az zahmetli hehe
BOSPHORUS
BOSPHORUS ⭐ 19y
hadi ya Mr. Green

paintle yapmaya hinç gerenk yoktu kine gelsinler esk adalara gece bir resim cekip gitseler bundan daha hoş ve daha az zahmetli hehe
C
CaN_KsK ⭐ 19y

hadi ya
_AvRiL_ yaz:

COk haklısın Foto Cekselerdi Degilmi Harikasın Avril Mr. Green Mr. Green Mr. Green Twisted Evil
P
Pennywise ⭐ 19y
bu resimi bitirip kaydettikten sonra adamı hackleyip bilgisayarına bi format çekecen Very Happy kendi kafasına sıkar kesin Mr. Green
_
_AvRiL_ ⭐ 19y
arkadaslar pennywise biraz sadisttir kusuruna bakmayın ^^adamla ne alıp veremedigin var batucum Very Happyaha sana soru işareti Question
P
Pennywise ⭐ 19y

arkadaslar pennywise biraz sadisttir kusuruna bakmayın ^^adamla ne alıp veremedigin var batucum Very Happyaha sana soru işareti Question

sadistim ben birilerinin ölümünü görmeden duramıyorum Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
D
Dampyre ⭐ 19y

bu resimi bitirip kaydettikten sonra adamı hackleyip bilgisayarına bi format çekecen Very Happy kendi kafasına sıkar kesin Mr. Green

ehueuheuehu Mr. Green Mr. Green
J
Jigsaw ⭐ 19y
Bu resim gibi bir resim yapcam ben de manzara. Holywood tabelası yerine Extraloob yazcam. Bekleyin ve görün. Paint rulz! Cool
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

puahhahaa adamı çıldırtmak mı amacın ne güzel baba kasmış paint ile yapmış yahu ben bunu tangalara iğne iplik ile işlerim.com Twisted Evil Mr. Green
S
sharky ⭐ 19y
500 saatle yapılmadı bu 250 saatte nobetlese 3 ıtalyan bunu yaptı hatta ılk 15 cın saaatte yanlıslıkla paınt dosyasını kaydetmemısler bastan basladırlar sonra gerıye kala 235 saatte yaptılar manyak bısey
J
Jigsaw ⭐ 19y

500 saatle yapılmadı bu 250 saatte nobetlese 3 ıtalyan bunu yaptı hatta ılk 15 cın gununde yanlıslıkla paınt dosyasını kaydetmemısler bastan basladırlar sonra gerıye kala 235 saatte yaptılar manyak bısey

Benim 9 sayfa word yazısı crash olmuştu bi kere Allah belamı versin. Mr. Green Sürekli Ctrl + S yapmayı ordan öğrendim.
G
Ghost Spy ⭐ 19y

500 saatle yapılmadı bu 250 saatte nobetlese 3 ıtalyan bunu yaptı hatta ılk 15 cın gununde yanlıslıkla paınt dosyasını kaydetmemısler bastan basladırlar sonra gerıye kala 235 saatte yaptılar manyak bısey

Benim 9 sayfa word yazısı crash olmuştu bi kere Allah belamı versin. Mr. Green Sürekli Ctrl + S yapmayı ordan öğrendim.

Mr. Green bence bu paint olamz desem Rolling Eyes çnükü paintte böle efekt vermek için bişi yokki yada bn görmedim Mr. Green
J
Jigsaw ⭐ 19y

Mr. Green bence bu paint olamz desem Rolling Eyes çnükü paintte böle efekt vermek için bişi yokki yada bn görmedim Mr. Green

Zaten efekt değil. Pixel pixel uğraşılarak yapılıyor. Sonra resim 2 kat küçültülüyor ve kaliteli oluyor.
E
Excrea ⭐ 19y
bu resmi yapanlar anca ayakta alkislanir :?!!! Very Happy

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: