-Resim Silinmiş.
Alıntı...
Paintle 5000 saatde yapılan resim inanıılmaz!!
· 28 Yanıt · 3.1K görüntüleme 0 okuyor
28 Yanıt
T
Turk_Knight
⭐ 19y
Ehh Güzelmiş kahvekeyfi
OHA BIZIM PAINTLEMI Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
vay bizim su noob Painte bak Mr. Green
vay bizim su noob Painte bak Mr. Green
PPPPPPPPPPAINT MI???
S
StarkDrache
⭐ 19y
Shocked Shocked Shocked
Harika ( ama paintle yapıldıysa Cool )
Harika ( ama paintle yapıldıysa Cool )
paintle bole bisiy yapila bilceni sanmiorum
paintle yapmaya hinç gerenk yoktu kine gelsinler esk adalara gece bir resim cekip gitseler bundan daha hoş ve daha az zahmetli hehe
hadi ya Mr. Green
paintle yapmaya hinç gerenk yoktu kine gelsinler esk adalara gece bir resim cekip gitseler bundan daha hoş ve daha az zahmetli hehe
hadi ya
_AvRiL_ yaz:
COk haklısın Foto Cekselerdi Degilmi Harikasın Avril Mr. Green Mr. Green Mr. Green Twisted Evil
bu resimi bitirip kaydettikten sonra adamı hackleyip bilgisayarına bi format çekecen Very Happy kendi kafasına sıkar kesin Mr. Green
arkadaslar pennywise biraz sadisttir kusuruna bakmayın ^^adamla ne alıp veremedigin var batucum Very Happyaha sana soru işareti Question
arkadaslar pennywise biraz sadisttir kusuruna bakmayın ^^adamla ne alıp veremedigin var batucum Very Happyaha sana soru işareti Question
sadistim ben birilerinin ölümünü görmeden duramıyorum Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
bu resimi bitirip kaydettikten sonra adamı hackleyip bilgisayarına bi format çekecen Very Happy kendi kafasına sıkar kesin Mr. Green
ehueuheuehu Mr. Green Mr. Green
Bu resim gibi bir resim yapcam ben de manzara. Holywood tabelası yerine Extraloob yazcam. Bekleyin ve görün. Paint rulz! Cool
puahhahaa adamı çıldırtmak mı amacın ne güzel baba kasmış paint ile yapmış yahu ben bunu tangalara iğne iplik ile işlerim.com Twisted Evil Mr. Green
500 saatle yapılmadı bu 250 saatte nobetlese 3 ıtalyan bunu yaptı hatta ılk 15 cın saaatte yanlıslıkla paınt dosyasını kaydetmemısler bastan basladırlar sonra gerıye kala 235 saatte yaptılar manyak bısey
500 saatle yapılmadı bu 250 saatte nobetlese 3 ıtalyan bunu yaptı hatta ılk 15 cın gununde yanlıslıkla paınt dosyasını kaydetmemısler bastan basladırlar sonra gerıye kala 235 saatte yaptılar manyak bısey
Benim 9 sayfa word yazısı crash olmuştu bi kere Allah belamı versin. Mr. Green Sürekli Ctrl + S yapmayı ordan öğrendim.
500 saatle yapılmadı bu 250 saatte nobetlese 3 ıtalyan bunu yaptı hatta ılk 15 cın gununde yanlıslıkla paınt dosyasını kaydetmemısler bastan basladırlar sonra gerıye kala 235 saatte yaptılar manyak bısey
Benim 9 sayfa word yazısı crash olmuştu bi kere Allah belamı versin. Mr. Green Sürekli Ctrl + S yapmayı ordan öğrendim.
Mr. Green bence bu paint olamz desem Rolling Eyes çnükü paintte böle efekt vermek için bişi yokki yada bn görmedim Mr. Green
Mr. Green bence bu paint olamz desem Rolling Eyes çnükü paintte böle efekt vermek için bişi yokki yada bn görmedim Mr. Green
Zaten efekt değil. Pixel pixel uğraşılarak yapılıyor. Sonra resim 2 kat küçültülüyor ve kaliteli oluyor.
bu resmi yapanlar anca ayakta alkislanir :?!!! Very Happy
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap