ARkadaşlar Başlıktanda Anlıcagınız Gibi Packet Analiz Etme Programıdır Aklınıza Ne Geliyorsa Analiz Eder Login Id Ve Pw Packetlerinden Tutunda Bot Packetlerine Kadar Bu Program İle SM Cracklıyabilirsiniz Kimsede Çakamaz Resmi Sitesinde ki Videolardan Nasıl YApıldıgını Anlayabilirsiniz
Ayrıca Dosyanın İçinde Bulunan AutoLoad Kısmına İstediginiz Dll Yi Ekleyebilir O Dll Leri Kullana Bilirsiniz
Download Sitedeki Yavaş İniyor Hızlı Link
İndirmek İçin Tıklayın
Program Çalışmazsa
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=32bc1bee-a3f9-4c13-9c99-220b62a191ee&displaylang=en
İndirin
Plugins Çalıştırmak
/load
Plugins Durdurmak
/unload
Videolar
http://www.edxlabs.com/silkedx/video/
Programı Pcnize Yüklediginiz Andan İtibaren Pluginleri Kullana Bilirsiniz
Özellikleri
* Multiclient
* Zoomhack
* Nude patch
* Swear filter removal
* Fake gameguard removal
* No-Dc
* Plugin support + PluginSDK
* Easy install/uninstall
Yapılışı
1.İnstall.exe Tıklayın Yükleyin
2.Dosya Silkroad Klasörüne Yüklenicektir
3.Silkroad.exe Çalıştırın
4.Loader.exe Çalıştırın (Sm Lazım Clientlessin İçindeki Loader Oluyor)
5.SroBot.exe Çalıştır
6.Oyuna Login Ol
7.Packet Veriler Gelmeye Başlasın
8.Sm Crack Gibi Bişi Yapar Smniz War İse
Packet Analizer TooL (Gerekliler)
· 12 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
SR33 varken bence buna ihtiyaç duyacak biri varmıdır bilemem.
Bu sadece paket analizi yapıyor, SR33 analiz + injection
Birde bunla SM i kır, sonra gel beni kır ^^
SR33 varken bence buna ihtiyaç duyacak biri varmıdır bilemem.
Packet analizer tam olarak ne oluyor ?
SRO ya giden paketleri toplayan, toplanan paketlerin ne işe yaradığını gösteren bir program. Clientless ın yapılmasını sağlayan tek şey.
SM i bunla kıramazsın. SM RSA + Kerberos ile aşırı zor kırılabilen bir sistem ile çalışıyor. Login success paketini tekrar yollasan bile birşey olmaz.
Ha bu program ne için iyidir:
Bende client çok yoruyor, clientı açarım, küçültürüm, charımı oradan yürütürüm, yada tbottaki gibi ufak bir pencere yaparım dersen bu program işe yarar.
SM i bunla kıramazsın. SM RSA + Kerberos ile aşırı zor kırılabilen bir sistem ile çalışıyor. Login success paketini tekrar yollasan bile birşey olmaz.
Bende client çok yoruyor, clientı açarım, küçültürüm, charımı oradan yürütürüm, yada tbottaki gibi ufak bir pencere yaparım dersen bu program işe yarar.
SRO ya giden paketleri toplayan, toplanan paketlerin ne işe yaradığını gösteren bir program. Clientless ın yapılmasını sağlayan tek şey.
Anladığım kadarıyla Agbot clientless'a gelen bu verileri kullanarak kasıyor
yanlış mıyım ? 😆
(Clientless da hiç öyle packet analizer adında birşey görmedim o ayrı)
sr33 de var. Clientess ta paket analizcisi kullanılmıyor, nuconnector kulanılıyor. Oda gerçi bir çeşit bridge analyser ama ^^
sr33 de var. Clientess ta paket analizcisi kullanılmıyor, nuconnector kulanılıyor. Oda gerçi bir çeşit bridge analyser ama ^^
NuConnector'un sadece silkroad ile agbot arasında iletişim kurduğunu zannederdim meğerse ne işler ceviriyormuş çaktırmadan 😆
o, gelen geçen paketleri analiz edip, agye gönderiyor.
o, gelen geçen paketleri analiz edip, agye gönderiyor.
Benim anlamadığım bu joymax botun gönderdiği packetleri nası anlamıyor ? 😆
çünkü nuconnector, botun gönderdiği paketleri alıp, normal sro paketlerine çeviriyor
çünkü nuconnector, botun gönderdiği paketleri alıp, normal sro paketlerine çeviriyor
iyi o zaman 😄 sevdim ben bu nuconnectoru 😁
bir de agbot ile birleşik olsaydı 🙄
beyler bu stealhhex botunda clientlesini yapamazmıyız drotalion bi denesen 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap