S Sw33Ty OP ⭐ 17y 15 yil once #1 [N] TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
U ultrawaxx ⭐ 16y 15 yil once #2 up!^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Crisis ⭐ 19y 15 yil once #3 yamuk olmus biraz 😁gz:nod: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Sw33Ty OP ⭐ 17y 15 yil once #4 biraz öyle oldu 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R Rochas ⭐ 16y 15 yil once #5 Göç eden kuşlara benzedik puhahaha 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 15 yil once #6 Göç eden kuşlara benzedik puhahaha 😁 makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Mirage ⭐ 19y 15 yil once #7 Uzat kolları 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Sw33Ty OP ⭐ 17y 15 yil once #8 Göç eden kuşlara benzedik puhahaha 😁 makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DonTouchMe_ ⭐ 17y 15 yil once #9 Göç eden kuşlara benzedik puhahaha 😁 💃 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Sw33Ty OP ⭐ 17y 15 yil once #10 Uzat kolları :P 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P pink3434 ⭐ 18y 15 yil once #11 gz bro ben bu pasificdeguild bulamadım TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ __Rita__ ⭐ 16y 15 yil once #12 güzel olmuş knka ben nerdeydim o sırada acaba 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Sw33Ty OP ⭐ 17y 15 yil once #13 güzel olmuş knka ben nerdeydim o sırada acaba :)bilmiyorum kanka 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil