Icerige atla
Extraloob

Pacado Sahnede Dikkat

· 24 Yanıt · 2.7K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
bende dc oluyorum ama sorun yok 5 nova var 😜
24 Yanıt
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
malaz'da da novalar çalınmaya başlandı bu herif mi acaba 🙄
E
Extrowe ⭐ 16y
Dikkat edin emeğinize yazık olmasın.
Ps:Nasıl çalıyomuş bi bilgisi olan varmı 😕
X
xDe ⭐ 16y
ajan fln olmasın bu sakın joymax için çalışıyor charları soyup chara para harcamalarını sağlıyor olmasın 😄
D
duzceli81 ⭐ 17y
evt bizim serverde ayaklanma var son 1 2 gun :S
B
Buura ⭐ 19y
Adam pusuya yattı tabi bekledi millet üstünü dizsin biraz para toplasın sonra atağa kalktı.

O değilde düzceliye üzülüyorum ya 7 tane char var bir girse pcye hepsi gitti 🍿
C
Candle ⭐ 17y
gaia da da soyulan çok lişi var.Dikkatli olun beyler ❗
C
Crisis ⭐ 19y
bende dc oluyorum ama sorun yok 5 nova var :P

aynen 😈
C
Bu adam Joymax'ın sitesine girip oradan pw change yapanları ağına alıyor olmasın 🙄 bi ihtimal olabilir. Net işinden pek anladığımı söyleyemem fakat web sitesinin alt yapısına sızabilirmi ? böyle birşey mümkünmüdür? Çünkü adam düşünücek "bunlar benden korkuyor nasılsa, korunmak için sürekli olarak şifre değiştirmek isteyeceklerdir" gibisinden .
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
Bu adam Joymax'ın sitesine girip oradan pw change yapanları ağına alıyor olmasın 🙄 bi ihtimal olabilir. Net işinden pek anadığımı syleyemem fakat web sitesinin at yapısına sızabilirmi ? böyle birşey mümkünmüdür? Çünkü adam düşünücek "bunlar benden korkuyor nasılsa, korunmak için sürekli olarak şifre değiştirmek isteyeceklerdir" gibisinden .

adam 4 sene üni. okuyup lisans yapmışsa onun için herşey mümkündür.
C
Bu adam Joymax'ın sitesine girip oradan pw change yapanları ağına alıyor olmasın 🙄 bi ihtimal olabilir. Net işinden pek anadığımı syleyemem fakat web sitesinin at yapısına sızabilirmi ? böyle birşey mümkünmüdür? Çünkü adam düşünücek "bunlar benden korkuyor nasılsa, korunmak için sürekli olarak şifre değiştirmek isteyeceklerdir" gibisinden .

adam 4 sene üni. okuyup lisans yapmışsa onun için herşey mümkündür.

Ozamansa bu söylediğimi göz önüne alırsanız daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.
M
Mavi Duman ⭐ 16y
benimde charimi soymustu bi aralar. bi bulursan varya çiktiği deliğe geri ....
W
WildKing ⭐ 19y
Bu adam Joymax'ın sitesine girip oradan pw change yapanları ağına alıyor olmasın 🙄 bi ihtimal olabilir. Net işinden pek anladığımı söyleyemem fakat web sitesinin alt yapısına sızabilirmi ? böyle birşey mümkünmüdür? Çünkü adam düşünücek "bunlar benden korkuyor nasılsa, korunmak için sürekli olarak şifre değiştirmek isteyeceklerdir" gibisinden .

Bu dedıgın bize olmuştu sunworld private serverda oyunun pw change sitesınımı hacklemiş napmış adam butun turkleri aynı gunde hackleyip - işte F*ck turk felan yazmıştı globaltan, yani olurmu olur dıkkat edın geçmıs olsun daral: daral: daral:
M
Mavi Duman ⭐ 16y

Bu dedıgın bize olmuştu sunworld private serverda oyunun pw change sitesınımı hacklemiş napmış adam butun turkleri aynı gunde hackleyip - işte F*ck turk felan yazmıştı globaltan, yani olurmu olur dıkkat edın geçmıs olsun daral: daral: daral:

bende o aralar oyunu bırakmıstım Allah'tan 😁 😁
_
_PokerFace ⭐ 16y
bende dc oluyorum ama sorun yok 5 nova var :P

aynen 😈

he ya yazık olmasında 8 novaya
J
Junkie * ⭐ 18y
Allah yardımcınız olsun 😊
H
bu adamın genelde her serverda charı var server isminin ilk 3 harfini kullanıyor sonuna R ekliyor genelde:)
Bizim Olympus serverında kendisi kankam olur yeni itemi olduğunda pm atar nova olduğunda pm atar ihtiyacın varmı diye 16:30 ile 18 arası mutlaka olympusta stall acar:)
D
DaddyCool ⭐ 17y
bu adamın genelde her serverda charı var server isminin ilk 3 harfini kullanıyor sonuna R ekliyor genelde:)
Bizim Olympus serverında kendisi kankam olur yeni itemi olduğunda pm atar nova olduğunda pm atar ihtiyacın varmı diye 16:30 ile 18 arası mutlaka olympusta stall acar:)

Gayet relaxsın 😁
C
cLonny ⭐ 18y
Bahsettiğiniz kişi thepoweRlevel'den dikkat edin ^^
_
_PokerFace ⭐ 16y
Bahsettiğiniz kişi thepoweRlevel'den dikkat edin ^^

adam araştırmış yav 😄 aydınlat bizi bilge insan 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: