Merhaba arkadaşlar.
Belki beni tanıyanınız vardır, belki de yoktur. Ben Chauncey. Yani Can. (:
Önceden bu sitede mod'dum fakat o günkü olaylardan dolayı ileri geri konuştum ve extraloob tarafından banlandım. Nedeni ise ileri geri konuşmuştum. Fakat içimde hiçbir kötülük yoktu; beni bilen bilir. Anlayacağınız ben yine de bu siteden kopamıyor, Chauncey olduğumu belli etmeden bu nick ile sitede dolaşıyor ve bir şeyler için çabalıyorum. Fakat bu böyle olmuyor herkesin Chauncey olduğumu bilmesini istiyorum. Wink
Ve tüm yönetimden özür dileyerek tekrardan aranızda dönmek istiyorum. Her şey geçmişte kalsın...
Saygılarımla.
<<< Özür Dilerim (Chauncey) >>>
· 23 Yanıt · 3.8K görüntüleme 0 okuyor
23 Yanıt
J
Jason Walker
⭐ 19y
hatanı kabul etmen güzel bişey ama okan abi ne der bakalım .
hayatta 2 felsefem vardır...
birincisi, çevremdeki birisine yanlış yapılırsa bütün imkanlarımı kullanır silerim o kişiyi.
ikincisi, bir o kadar da yufka yürekliyimdir hemen affederim.
tekrardan sitemize gelmen bizler için çok sevindirici senden tek istediğim asla sevgi ve saygıyı elden bırakma her mesajın sonu gülücük veya öpücükle bitmesi dileğiyle.
konuyu diğer yönetim üyeleri ile konuşuyoruz az biraz bekle bakalım.
tekrardan hoşgeldin aramıza mucX
birincisi, çevremdeki birisine yanlış yapılırsa bütün imkanlarımı kullanır silerim o kişiyi.
tekrardan sitemize gelmen bizler için çok sevindirici senden tek istediğim asla sevgi ve saygıyı elden bırakma her mesajın sonu gülücük veya öpücükle bitmesi dileğiyle.
hayatta 2 felsefem vardır...
Bana tekrardan böyle bir fırsat sunduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. mucX
birincisi yaptığın hatanın farkında olman ve özür dilemeyi bilmen, ikincisi extranın felsefesini bozması ve affetme büyüklüğünü göstermesi, uzun lafın kısası aramıza hoş geldin aynı hatayı umarım tekrarlamassın...
birincisi yaptığın hatanın farkında olman ve özür dilemeyi bilmen, ikincisi extranın felsefesini bozması ve affetme büyüklüğünü göstermesi, uzun lafın kısası aramıza hoş geldin aynı hatayı umarım tekrarlamassın...
Hoşbulduk. mucX
Ben çıkardım senin Chauncey olduğunu yalansa söle Very Happy
Ben çıkardım senin Chauncey olduğunu yalansa söle Very Happy
Razz Razz Razz Razz Razz

Resim gözlemlemem iyidir.
Neyse h.g yeniden Can..
Hosgeldin
Hoşbulduk. mucX
Resim gözlemlemem iyidir.
Neyse h.g yeniden Can..
üstad işte yapmış yapacağını gene Cool
Enselerim acımam Very Happy