Merhaba Değerli extraloob.com üyeleri. Tatil nedeniyle sizinle ilgilenemedim bu yüzden sizden özür diliyorum ve beni aratmamaya çalışan arkadaşlarıma teşekkürü borç biliyorum. Hepsine teşekkür ederim ve bir kaç gün içinde sizlere tekrar kavuşacağım.. Saygılarımla S0NS4HN3
Özür Dilerim
· 15 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
özrün kabul eidlmedi bizi çok aksattın Twisted Evil Twisted Evil şaka şka h.g santam
özrün kabul eidlmedi bizi çok aksattın Twisted Evil Twisted Evil şaka şka h.g santam
eyw. hacım saolasın Twisted Evil
hadi ordan git gez toz şimdide af dile artizzzz Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Hacım ne msn e giriyosun nede başka birşey dedim birşey mi oldu özlettirdin kendi valla neyse hoşgeldin extrabeer extrabeer
Game Designer
⭐ 19y
allam allam ya bende diom nerde bu Very Happy h.g mucX
ne kadar hainsin insan bi msn e girer Mad Very Happy
yes.
Game Designer
⭐ 19y
bu arada Rapperim hani bi ara Oni Blade Olarak bi oyun koymustum sen hep bu bolumdesin o topii bulamıorm Mad indircem oyunu bi türlü bulamadım Neutral aldıım yer ban yemis citiz Very Happy
yes.
bu arada Rapperim hani bi ara Oni Blade Olarak bi oyun koymustum sen hep bu bolumdesin o topii bulamıorm Mad indircem oyunu bi türlü bulamadım Neutral aldıım yer ban yemis citiz Very Happy
Konu arşivinden aratarak bulabilirdin ama ben buldum: Very Happy
Burdan...
Game Designer
⭐ 19y
Konu arşivinden aratarak bulabilirdin ama ben buldum: Very Happy
Burdan...
saol aklıma gelmedi valla Very Happy
yes.
nP extraokk
Butonları çalanı oyarım!! Mr. Green Twisted Evil
Game Designer
⭐ 19y
nP extraokk
hepsini kendi ellerimle hazırladım canım çıktı Very Happy
yes.
Ve geldim Twisted Evil
Senin gezdiğin günleride hatırlıyoruz lol Twisted Evil
Benim gittiğim cafe de yasak programları vardı. yasak kelime varsa başka bi siteye yönlendiriyodu Razz yoksa girecektim..
Sizlerde Sağolun Hoşbulduk Twisted Evil
hadi ordan git gez toz şimdide af dile artizzzz Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Senin gezdiğin günleride hatırlıyoruz lol Twisted Evil
Benim gittiğim cafe de yasak programları vardı. yasak kelime varsa başka bi siteye yönlendiriyodu Razz yoksa girecektim..
Hacım ne msn e giriyosun nede başka birşey dedim birşey mi oldu özlettirdin kendi valla neyse hoşgeldin extrabeer extrabeer
allam allam ya bende diom nerde bu Very Happy h.g mucX
Sizlerde Sağolun Hoşbulduk Twisted Evil
Ve geldim Twisted Evil
welcome to hell yarın gelirsiniz Wink Wink Wink
Ve geldim Twisted Evil
welcome to hell yarın gelirsiniz Wink Wink Wink
valla orası mechul Very Happy okul başlıyo olm okuldan size gelirim anca...
böyle bir özüre hiç gerek yoktu be güzelim gene de çok teşekkürler extraokk
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap