Geçen sefer açtığım konuyu çöpe attınız. Bende bu sefer kabataslak söylüyorum. Farklı bir üyelikle, farklı biri tekrar bana aynı mesajı attı. Bu konuda diğeri gibiyse; > Çöp Kutusu. Ama genede siz bilirsiniz. Reklam içerikli öm atmak yasak diye biliyordum. 🙄
Özel Mesajlar
· 17 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
nick yazın hemen banlayalım.
sro game - efocan. Bu ikisi.
efocan dır okan abi
Eğer Sen kimsen Bu siteden Kimse Gitmez !
Eğer Sen kimsen Bu siteden Kimse Gitmez !
Birazdan editleyip koyarım.
sro game birleşik yazılıyor. extraloob.com yazıyor birleşik yazınca. ^^
Buyrun Kanıt;

Dikkatinizi çektimi acaba diyorki eski bir moddum srogame adlı kullanıcıda böyle birşey demişti yorumlar sizden...

Dikkatinizi çektimi acaba diyorki eski bir moddum srogame adlı kullanıcıda böyle birşey demişti yorumlar sizden...
spam team kurmuşlar bile bir sürü üyelikleri var kanımca
daha doğru düzgün türkçe konuşamayan adamlar forum kursa ne olur 😆
aynen Kobe doğru söylüyor çünkü 2. ö.m oldu yakında 1 adet daha gelir diyorum.
gelsinler bolca üyelikle tek tek hiç acele etmeden banlarız ne güzel üye sayımız katlanır işte 😄
aptal bunlar yaa.
😆 Dikkate aldığın için sağ ol Okan abi. ^^
banada yollamış tospalar 😄 boşverin,gülüp geçin 🙄
gelsinler bolca üyelikle tek tek hiç acele etmeden banlarız ne güzel üye sayımız katlanır işte 😄
aptal bunlar yaa.
😁 😁
banada yollamış tospalar 😄 boşverin,gülüp geçin 🙄
Senin bile gidebileceğini düşündüklerine göre hakkten aptallar..
B
BygeneraL06
⭐ 17y
Bende Konu Açacaktım İyi oldu 😄
👍
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
thegg.keyubu.com >> 1.8 - 1.16.4 - Emek Skyblock - Black Market - Özel Spawner Eklentisi - Ejderha Yumurta Parçası - Özel Map Tasarımı -Huniler ClubSilkroad Kendi özel paneli koruma ve yine kendine özel Epin satış sitesi ile 14 Kasmda Açılıyor! :: Özel Üyelerimize Özel Bölüm [ AÇILDI ] :: VAVSRO 110 CAP / FREE SİLK / ÖZEL SYSTEM / ÖZEL EDİT / :: Özel Üyelerimize Özel Bölüm [ AÇILDI ] ::